reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Tycia super ta kurtecza:tak:
Rozalka kombinezon bardzo ładny:tak:

A ja mam dla Marty jeszcze z zeszłego roku dwuczęsciowy kombinezon Wójcika w rozmiarze 86 , który wielkością odpowiada rozmiarowi 98:rofl2:
I na pewno dobrze odczytałam metkę:tak: ;-)
Ale i tak rozglądam sie jeszcze za kurtka zimową. Byłam w 5-10-15 ale moim zdaniem ich kurtki sa strasznie tandetne a w Smyku drogo- wzornictwo niespecjalne a ceny jak w Next czy Mothercare.Jeszcze musze sie przejechać do Wójcika i Cubusa-jak na złość każdy fajny sklep w innym centrum handlowym:dry:

reklama
A ja kupuję dzieciom pamiątki w postaci biżuterii. Teraz się tym nie bawią, ale jak dorosną to będą miały cudną pamiątkę. Moi rodzicie tak robili i teraz mam kilka rzeczy, z którymi nigdy się nie rozstanę :) Najbardziej lubię medalik od babci i pierścionek, który dostałam od rodziców na drugie urodziny. Dopiero teraz jest dobry :) Znalazłam sklep rafidu.pl, mają bardzo duży wybór biżuterii i zawsze można coś kupić taniej bo często są promocje.

Hehe, pani Maciejowa to chyba jest właścicielką sklepów internetowych rafidur.pl i junior.euromall.pl, bo prawie w każdym swoim poście je reklamuje :-D;-)

Tyciu, śliczne ciuchy pokupowałaś dzieciaczkom :tak:

Tycia śliczne ciuszki :tak:

ja właśnie poluje na ogrodniczki dla maluszka ciekawe czy uda mi się wylicytować z tym że bardziej chłopięce są ale już sobie wykombinowałam ze zawsze coś różowego pod spód mogę dać a jak kupię różowe to już mniej do chłopca będą pasować :sorry:

i czekam za spodenkami co kupiłam Emilce mam nadzieje że pasować będą ;-):tak:

edit:
i kupiłam :-)
741313827

Emilkowe
743983637

Ostatnia edycja:
Ale świetne ciuszki te duże (Tyciu-ładnie ubierasz dzieciaczki,szczególnie kurteczka Misi świetna)
Gosia super,bardzo ładne ciuszki,ach...rozmarzyłam sie aż,jak zobaczyłam cudne ogrodniczki.
.Ostatnio całą siate małych ciuszków siorce nakupowałam-różowe oczywiście,a co:-DTeraz poluje dla niej na kombinezon zimowy,bo ja miałam dla Kubuli typowo chlopięcy.:tak:

Gosiu ;-) sliczne spodenki .

a tu moja mała w nowych rzeczach

dresik

jedna z bawełnianych 3 bluzeczke;-)

oraz cieplutki sweterek:tak:

reszta pozniej ;-)

reklama
TYCIA fantastyczn eubranka dla Twoich pociech!!!

GOSIA fajne spodenki dla EMI!

OLIWIECZKA tez super ciuszki no i ta modelka!!!!

Do góry