reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Oliwieczka super ciuszki ma Zosieńka :tak:

Emilkowe spodenki dotarły i są akurat myślałam że może na dłużej będą bo wydawały mi się dość długie a mierzyłam do innych spodni a jednak są takie na teraz :tak:

Rozalka no ja też poluję na kombinezon ale biały;-)widziałam u jednego sprzedawcy nowy niedrogo ale boję się że cienki będzie mimo że piszą że jest bardzo ciepły :sorry: :sorry:taki ma różowy KidsMode~NOWY CUDNY KOMBINEZON *angel ok.62 rose (755174005) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Gosia no fajny kombinezonik.
Powiem Ci,że dla Kubuli wcale nie miałam takiego ciepłego,wolałam go ubierać na cebulke,pod spód cos polarkowego i juz.I pamietam,ze były cieplejsze dni zimy,więc był OK i mały sie nie gotował.:tak:
Dla siorki cos chce beżowego.ew. z elementami różu.;-)

Dziekuje bardzo:sorry::tak:.Dzieciakom jak mam przypływ gotowki ;-) kupuje ostatnio w Kappahlu:tak:.W h&m jakas beznadzieja po prostu zawitała:shocked2:.A z Kappahla nie moge wyjsc,taie piekności maja:sorry:. Przysyłaja mi kupony zniżkowe,wiec cos tam zawsze taniej kupie,zwykle 25 %:tak:.
W niedziele kupiłam Bartusiowi zwykle adidaski w CCC i normalnie juz mu sie(przy pierwszym zakladaniu!!! w domu) sprzazka jakas urwała:szok:. To jest tak beznadziejne,że az smieszne:shocked2::shocked2::shocked2:.Co sie skusze na cos taniego,to wychodzi kicha:confused2::zawstydzona/y:.Nie chcialam sie kosztowac,bo nie graja na trawie tylko na mieszance piachu,ziemi i zuzlu,wiec szybko zniszczy:sorry:.Dobrze,że mam paragon.Daja 2 lata gwarancji:szok::-D,chyba licza na o,że klient zgubi paragon...:-D.

Zosiaczek ma śliczne ubranka,szczegolnie ten cardigan:tak:.
Gosia super portaski,szczegolnie te malutkie:sorry:.

Zosia sliczniutkie ciuszki dostała, a ten sweterek zarabisty po prostu, cudeńko:tak::-)
widze, że wszyscy sie na zime juz przygotowują:szok: a ja się smiałam jak mi moja mama tydzien temu zadzwoniła na wakacjee, że dostała w komisie kurteczke zimową dla Hubka w super stanie i za jedyne 10zł:szok::tak::-D a ja na plazy w stroju lezałam wtedy a Hubek pluskał się w wodzie:-D:rofl2::-D ale kurteczka fajna, musze jeszcze kombinzeon z zeszłego roku przymierzyc hubkowi, bo moze dobry będzie, w zeszłym roku spodnie były obszerne i nogawki całkiem długie, wiec moze chociaz spodnie się odratuje;-)

Gosia kombinezonik sliczny, jak fajnie masz ze takie zakupiki maleńkie masz teraz....:sorry::-)

Super zakupy! Szalejecie dziewczyny:-)
Zwłaszcza Tycia, zakupy dla całej trójki:tak:

A ja tez przygotowuje juz Martę do zimy,zaliczylismy Nexta.;-)Ja wybrałam tylko kurtkę -reszte moje dziecię:-p

&NEXT& CZERWONA KURTECZKA 98 cm (730460197) - Aukcje internetowe Allegro

NEXT bluzka polarowa Peppa Pig świnka 1,5-2L 92cm (751969591) - Aukcje internetowe Allegro

NEXT bluzka / tunika Peppa Pig świnka 2-3L 98cm (754829532) - Aukcje internetowe Allegro

I jeszcze napisze tylko ze rzeczy kupione w sklepie nexta w Wawie sa duuuzo tańsze niz na allegro czy w Quelle :tak:

Szkoda, że u nas nie ma sklepu Nexta :sorry: Bluzeczki strasznie mi się podobają :tak:

Agusia, no no, Kondzio ubrany do grania profesjonalnie :tak:

Agusia no no, Kondzio mały piłkarz:-)

Madzix zakupiki fajowne, jak macie fajnie z tym sklepem nexta na miejscu, zazdroszczę....:sorry:

teraz bede miała troche wolnego, to polatam z Hubkiem po sklepach i go obkupie na zime tez pomału. Ale az starch siebac ile kasy potrzebne:szok: wczoraj kupiłam mu dwie piżamki-pajace i dwie czapki na jesień i zapłaciłam 130zł....:eek::confused2: a kupowałam w zwykłym sklepie nie jakims markowym....

reklama
Do góry