reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Karola, chyba 3-4, ale na aukcji masz wymiary i możesz sobie porównać z obecną kurtką Szymka, napewno musisz kupić większą ;-):tak:

Rozalka, komplecik śliczny, super kolorki :tak:

Ja mam dla Oliwki kombinezon na zimę na 104 cm i spodnie zimowe też w tym rozmiarze, a za kurtką pasującą do nich muszę się dopiero rozejrzeć.

reklama
Ja mam dla Oliwki kombinezon na zimę na 104 cm i spodnie zimowe też w tym rozmiarze, a za kurtką pasującą do nich muszę się dopiero rozejrzeć.

Mam też kombinezon 104 i kurtke 98 i w obu sie topi srasznie.Troszkę urośnie,ale nie,aż tak raczej:baffled:

Na rozmiarówkach Nexta sie nie znam zupełnie:no:

Oliwka jest dosyć duża, 98 ciuszki są na nią akurat, niektóre spodnie nawet przykrótkawe. Chociaż wiem, że z rozmiarówkami firm bywa różnie, ja mam kombinezon z Cocodrillo, a spodnie zimowe z 5-10-15, a Nexta żadniej kurtki nie miałam, bluzki natomiast nie wypadały ani duże ani małe.

kombinezon super kolory fajne oby były ciepłe. nigdy nie kupowałam nic z quelle raz kupiłam sobie sukienkę z katalogu otto i nie była warta ceny ale całkiem do kitu nie była.

no właśnie Szymek do wielkich wysokich nie należy.nawet nosi jedną kurteczkę taką cienitką 86 a inną 92:baffled::confused:

własnie przyszły mi ubranka z londynu, ale śliczne:-) wkleje zdjęcia jutro bo dzisiaj coś nie mogę
no to zosie mam juz ubraną na jesień, jeszcze kurteczka tylko została:tak:

Widze ze tu zakupy sie szykuja w postaci kurtek zimowych/......
u nas z zeszlego roku kurteczki sa dobre wiec mi tylko pozostanie kupic kozaczki i czapke z rekawiczkami

reklama
Chciałam dziś kupić Oliwce trzewiki jesienne, w Smyku jej przymierzałam i bardzo się mi spodobały, ale niestety w rozmiarze 26 była ostatnia para i były chyba dość intensywnie przymierzane, bo były dość mocno przybrudzone. Po obiedzie mieliśmy jechać do innego Smyka, ale samochód odmówił posłuszeństwa, nie chce się alarm wyłączyć :eek: Więc wróciłam do domu, a Tomek czeka na pomoc.
Jeszcze jedne fajne i niedrogie widziałam w Bartku, ale te ze Smyka chyba ładniejsze.

Do góry