reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Dziewczyny fajniutkie butki kupiłyście:tak:

My jak nic się nie zmieni (czyt. rozmiar stopy) będziemy mieli te z zeszłego roku:
051 Kozaczki KORNECKI r. 26 ZIMA 09'/10' (772857010) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem z tych butów bardzo zadowolona. Cieplutkie, naprawdę przyzwoicie wykonane, dla mnie bez zastrzeżeń. Za te pieniądze mogę je polecić z czystym sumieniem:tak: W Polsce się sprawdziły i następnym razem pewnie też się zdecyduję na coś z Korneckiego;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Z tą rozmiarówką to można kocikwiku dostać, ja już wiedziałam, że rozmiarem nie można się sugerować, tylko długością wkładki po tym jak najpierw kupiłam Oliwkce kozaki w rozmiarze 28, które miały wkładkę 17 cm, a potem w rozmiarze 26, które raptem są pół cm krótsze. W każdym razie ja jestem z zakupu bardzo zadowolona, buciki są odpowiedniej wielkości, nie cisną nogi w przegubie, no i bardzo mi się podobają również w realu (bo wiadomo, że różnie bywa z butami kupionymi na podstawie zdjęcia). Pani na aukcji nie pisała, ale jak kozaczki przyszły, to okazało się, że to firma Wójcik.

WolfiA, kozaczki super :tak:

Agusia, ale Sarcia ma dużą nogę :shocked2:

Karola, nie chcę Cię stresować, ale jeśli Szymek ma stopę o długości 15,2 cm to wg mnie w tych bucikach, które licytujesz się utopi, bo one mają bardzo długą wkładkę - 17,5 cm. No chyba, że pani zmierzyła buty na zewnątrz, a nie wewnętrzną wkładkę.

Ostatnia edycja:
Też przede mną zakup zimowych butów dla Wiki, na razie chodzi w jesiennych bartkach roz.23, chyba nie zdecyduję się na internetowe zakupy, bo tak jak piszecie z tymi rozmiarami można oszaleć. Wolę jej przymierzyć, niż się złościć, że nie takie, źle dobrane itp. itd

no pewnie że tak- najwyżej drugie z takiej samej firmy możesz sobie zamówić.
ale fakt faktem rozmiar każda firma ma praktycznie inny.zresztą też tak jest z ubraniami.

reklama
Do góry