reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Rosmerta nie mieliśmy było od siorki a sprzedała z tydzień wcześniej zanim się dowiedziałam ze w ciąży jestem

taki koszyk jak pokazywałam :tak:w sumie to nie dla Emilki ale pokażę;-)

wybrałam z niebieskim baldachimem i Robert mówił że mam brać jak jest a nie czekać aż mi ktoś sprzątnie sprzed nosa i mi kupił.... i kupił mi też łóżeczko a chciałam z łóżeczkiem poczekać bo umówiłam się na odbiór osobisty i pewnie teraz paczką będę musiała zamówić a to niedaleko mnie :sorry:.........ja pewnie bym jeszcze rozmyślała jak to ja :zawstydzona/y:

zdjęcia z tej aukcji mam nadzieje że będzie w dobrym stanie jak dojdzie ;-):tak:

796307289_2

796307289_4

798888977_1

sliczny ten koszyczek:tak:, marzy mi sie taki dla drugiego maluszka:sorry::rofl2: ale to nie jest taki co można kołysac też???
:no:
nie można :no:mi na takim nie zależało bo potem różnie będzie i mi do łóżeczka zwykłego spać nie pójdzie :-D no i muszę wcisnąć między łóżko a fotel wiec nawet nie miała bym jak kołysać ;-)
no i z Emilką to różnie by mi zakołysała i co :sorry:

Dałam 100zł +35przesyłka wiec myślę ze nie dużo a wygodniej mi będzie :tak:

tez prawda z tym kolysaniem przez rodzeństwo:szok::rofl2: mogłoby byc róznie:sorry:
hehe no właśnie jak coś kupuję myślę pod kontem Emilki

chciałam np na łóżeczko te kieszonki ale jak ja tam coś wsadzę to już po kosmetykach :rofl2: jakbym wzięłam z opcją bujania Emilka na bank by bujała i bujała tylko rozmyślam jak łóżeczko ustawić chciałam główką do Emilki łóżka ale kurcze boje się że coś zmajstruje jak stanie na swoim łóżeczku a jak zrobię na odwrót to jest grzejnik i troszkę nie bardzo by dziecko tak spało :cool: chyba pomyślę nad przestawieniem jednak Emilki łóżka tak by jak stanie na swoim łóżku był przewijak z tej strony :sorry:ale znowu jej się podoba jak śpi zobaczymy czy się zgodzi jak nie będę rozmyślać dalej :-D

a Rosmerta jak ja urodzę to ty będziesz niedługo zaczynać staranka z tego co pamiętam jak pisałaś wiec potem ja z rocznym dzieckiem będę oglądać jakie ty cudeńka kupujesz :-D

Gosiu cudny ten koszyczek:sorry: I w bardzo przystępnej cenie:tak: Ach jak ten czas leci... zaraz będzie w nim nowy lokator;-)
hehe no właśnie jak coś kupuję myślę pod kontem Emilki
chciałam np na łóżeczko te kieszonki ale jak ja tam coś wsadzę to już po kosmetykach :rofl2:
Skąd ja to znam:-D Tylko mój był rok młodszy wtedy i jeszcze więcej było przy nim pracy i mniej rozumiał:-p

reklama
Do góry