reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
fajne i te kolory jak zawsze prawdziwe lato.
już raz pisałam że już sama nie wiem jak to jest z tym sklepem bo jakby się przeliczało to wychodzi drożej niż na allegro z przesyłką.chyba że tam mają jakiś inny przelicznik.1funt to 1 zł.

ceny wNext International sa podane w euro i np za te turkusowe bojówki zapłacilam ok 70zł, a na allegro są za 64zl + przesyłka 10zł
za przesyłke do Polski płaci sie 5 euro niezaleznie od ilosci, a ja kupowąłam na spółke ze szwagierka wiec jak te 5 euro sie podzieli w sumie na pponad 10 rzeczy to wychodzi niewiele

Rosmerta, bardzo ladne te rzeczy. Mi szczegolnie podobaja sie niebieskie spodnie. Super. A koszulki tez sa sliczne - takie piekne kolory, w sam raz na wakacje. No i tez przymierzam sie do zakupow z nexta- tylko musze w koncu usiasc i wybrac ubranka.

Karola,
kapiekowki i kapelusiki - sliczne!!!

Rozalka, bardzo ladne pizamki i widac ze cieplusie i miekkie.

Ostatnia edycja:
kupiłam Hubkowi tenisówki - takie (prawie) tylko granatowe

Załączniki

• tenis
    tenis
    33,2 KB · Wyświetleń: 54
fajne tenisówy- mi się bradzo podoba jak dzieciaki noszą tenisówki najlepiej takie tradycyjne wiązane ale Szymkowi noga się w nich poci więc odpada.

a ja ostatnio sprzedałam trochę rzeczy Szymka i wpadło 250zł.jakoś tak fartem wszystko poszło i szybko to tylko 7 dni.

a ja pojechalam dzis do Lidla i trafiłam na ciuchy dzieciece po 10 zł.
Obkupiłam Kubę,Polar,bluza+ kamizelka,bluzka z kapturem
i małą dziewczęca pizamke.:-D

Bardzo fajne były tez komplety bielizny dla dziewczynek,dobra jakosć i skarpetki.

reklama
jakbym Wam pokazała co Szymek sobie kupił na pamiątkę z Turcji to śmiech: samochodziki z bajki Cars disneya i 5 dinozaurów takich dużych ok 40cm i komplecik kloców lego duplo dinozaur mama dziecko i jajo.
chciał buty z kotem ( pumy) ale żadnych na nasze standardy pogodowe nie było same zamszowe więc czeka nas zakup.

za to my z mężem w tym roku obkupieni na maxa 9kg waliza cięższa była jak wracalismy.już za 2 razem w tym samym miejscu to inaczej sie człowiek porusza i inaczej oni sami obsługują.

Do góry