reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Rozalka fajnie, że udało Ci się kupić trochę rzeczy w atrakcyjnych cenach:tak:

Karola
każdy robi zakupy na swoim poziomie:-D Przynajmniej Szymek będzie miał z czym skojarzyć swoje ulubione zabawki;-) Dobrze, że i Wam się udały zakupy i wróciliście zadowoleni:tak:

Ja dzieciaków mam już obkupionych w większości... pora teraz o sobie pomyśleć:-p

reklama
ostatnio się nie pochwaliłam to teraz pokazuje co kupiłam tym razem :tak:

bolerko i sukienka 10zł ;-)

w sumie się zastanawiam czy takiej kokardy nie dać ?NEXT SUKIENKA W GROCHY 6L 493682 LAT0 (999202596) - Aukcje internetowe Allegro

bo czegoś mi brakuje w niej :sorry2:noi w bolerku guzik dam po środku bo pod szyją mi tez nie pasi

może być do kościoła na chrzest św. D??? czy za pstrokata ???

Gosia sukienka sliczna, Emilka cudnie w niej wyglada:tak: uważam ze na chrzest brata jak najbardziej może byc:tak::-) a kokarda może byc ale nie musi, tak tez jest ładnie, bolerko fajniusie:tak:

a swoja droga ta sukienka z nexta ma niezła cene jak dla dziecka 6letniego:szok:

Gosia sukienka super jak biedroneczka ja tam lubię wszelkie groszki dodałabym może jakąs opaskę z kokardką w takie same groszki do tego jakieś białę buciki.Chyba kokardę bym sobie darowała.

jak mąż odda mi aparat to pokażę wam jaką ja kupiłam sukienkę w Turcji na prezent dla 3 latki.

wyrko extra no i te szuflady dobry pomysł. sama bym takie Szymkowi kupiła ale on ledwo na swoim 1,4 się mieści więc niech tak zostanie.
co do pościeli z takimi aplikacjami Disneya my mamy 2 ale żadna firma wg. mnie nie jest godna polecenia. pościel jakaś twarda jak to ja określam i tak nie otula ciałka.jedna jest z jusku a druga z internetu.

Justynka,fajowe łóżeczko:tak:.
Anitka,ja cały czas uzywam satyny bawełnianej z Andropolu,tylko nie wiem czy robią dziecięce wzory i rozmiary:tak:.

reklama
dzięki dziewczyny:-) ja akurat spie pod bawełniana satyna i bardzo lubię, niektóre pośicele z bawełny tez sa ok, tylko trzeba trafic na dobra firmę, a z tym nieraz trudno niestety

a mam pytanko jeszcze: pod jaka kołdra spią wasze dzieciaczki?? 140x200??

Do góry