reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

No właśnie sie zastanawiam.
choc a w tamty roku miał otwarte palce w sandałach i wiecznie obite paluchy od kopania piłki,więc po czasie kupiłam mu drugie.
My w tym roku w PL kupiliśmy sandałki z zakrytymi palcami, bo z mojego doświadczenia z ubiegłego roku, to bardziej praktyczne i wygodne, ale może jeszcze będziemy musieli dokupić kolejne z odkrytymi - tego nie wiadomo;-)
No i wczoraj tata z Vickiem pojechali kupić rower, bo fundusz był od dziadków i chrzestnego z PL;-) Zresztą Victor bardzo dużo jeździł na rowerze u dziadków, a tu nie miał żadnego większego, więc się przyda:tak: Kupiliśmy na 16", bo mój mąż uznał, że ten na 14" na ten moment już jest mały, a za rok napewno musielibyśmy kupić większy. A tak mi się podobał ten model na 14", oczywiście na 16" go już nie było:sorry2: O taki:
apollo-moonman-14-boys-bike.jpg
Tak więc mamy taki nabytek teraz:
apollo-urchin-16-boys-bike.jpg

Załączniki

• 25277218.jpg
    25277218.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Piękny nabytek :-):tak:. Kondzio jeszcze nie ma "dorosłego rowerka " :confused:. Musimy się porozglądać. Ostatnio przeglądam meble ogrodowe. Nie wiecie czy te z rattanu sa trwałe?

Wolfia, Rosmerta - sliczne rowerki.
Milena tez juz uzywa ''doroslego'' rowerku. Tylko mamy problem z dodatkowymi kolkami, bo ciagle sie obluzowuja.

Tyciu nie mam pojęcia na temat mebli ogrodowych, chociaż ostatnio też myślimy, żeby jakieś kupić:tak:

Rosmerta ale fajny rowerek:tak::tak: Z bagażnikiem i koszyczkiem - extra:-) U nas taki trafić dla chłopca to nierealne, bo dla dziewczynek to widziałam:sorry2:

Powiem szczerze ze nie pamiętam jaki rozmiar kół ma młoda ...

kupiliśmy jej za to hulajnoge różową co gra i świeci (i to granie jest masakryczne :cool:....) ;-)
[FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Times New Roman, Times, serif]
ruzowa.jpg
[/FONT]
[/FONT]

Agusia, bardzo ladnie wyglada ta hulajnoga. I Sarcia sama juz na niej popyla??? Jestem ciekawa czy Milena by dala rade

reklama
Do góry