Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pokazuj,szczególnie te sukienki,moze byc na modelce,he,he:-);-)dziewczyny super zakupy ja okupiłam Emilkę w sukienki piżamki i inne ciuszki i czekam aż się cieplej zrobi ...

U nas w nocy jest bardzo chłodno,Kuba przychodzi do nas zmarzniety jak ma cienka pizamke,pomimo podkoszulki.a w tej jest super.Jak jest ciepło ubrany na noc to do nas nie przychodzi ,bo nie marznie.ja przed zimą kupiłam od tego samego sprzedawcy flanelową w scoby doo ale jakoś średnio Szymek chce e niej spać. On woli takie typowo bawełniane.W tamtej się pocił.
.
no u nas Szymek sam wybierał sobie czapki by nie marudził że nie chce jej nosić.
No każde dziecko inaczej.Szymek zawsze śpi odkryty rozwalony nogi czeroko ręce szeroko jak go przykryję bo czuję że nózki zimne to zaraz słszę jak się rozkopuje albo się obudzi i płącze że mu ciepło.w skarpetkach nie zaśnie- to to ma po mnie bo nogi nie oddychają.
u nas w nocy w pokojach jest 20-21 stopni.
, ale u nas tez odpadają niestety, HUbek tez nalezy do tych pocących sie i u nas przejda tylko ipzamki z cienkiej bawelenki, we flanelce zaraz spocony, a jak spocony to go zraz szyja swędzi

szczególnie z bluzeczek, bo są super miękkie i delikatne