reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Dziękuję :tak:.
Niestety okazuje sie,że prawdopodobnie zostalismy oszukani przez Pana od piaskownicy ,jak i wiele innych osoób. Bodajze 186 zł poszło sie ....hmmm:confused:. Napisałam wczoraj do Allegro,dzis wystawiłam negatywa i od razu pare osob sie do mnie odezwalo ... Głupota dla mnie było ukrycie przez Allegro nazw kupujacych,bo moglabym juz dawno sie z kims skontaktowac ...:confused: . Szkoda mi Kondzia,bo sie nie moze doczekać :-:)wściekła/y:

O kurcze, Tycia :baffled: wściec się można :wściekła/y: podaj nick faceta albo aukcję tej piaskownicy, żebyśmy wiedziały kogo się wystrzegać.
Ale może jeszcze przyśle, tylko długo realizuje :confused:

A ciuszki fajne :tak:

Tycia serio,o kurcze.Masakra z nieuczciwymi sprzedawcami:szok:
Może jeszcze cos da sie z tym zrobic....
no facet niepowazny zupełnie.

Ostatnia edycja:
Jak widać po komentarzach sprzedał do tej pory w swojej karierze(na tym nicku) 3 rzeczy z czego ma 2 komentarze negatywne odnośnie piaskownicy.......jakoś mam przeczucie ,ze koleś porostu się nie odnalazł jako sprzedawca i nie wie co z czym i gdzie ......

No mam nadzieję, że jednak przyśle, w odpowiedzi na komentarz negatywny napisał, że przez imprezgację przedłuża się dostawa - jak dla mnie to zrozumiałe, trzeba zaimpregnować drewno pewnie ze 2 razy i poczekać aż wyschnie. Powinno to być dokładnie napisane w aukcji, napisał gość, że przy impregnacji wysyłka się wydłuża o 3 dni, a nie, że ma 11 dni roboczych tak jak napisał w odpowiedzi. Mam nadzieję, że sprawa jednak rozwiąże się pomyślnie.

reklama
no wg. mnie z opisu aukcji wynika że Tyciu w Twoim przypadku powinnaś ją dostać najpózniej do końca tego tygodnia to oczywiście zależy od tego czy płaciłaś zaraz 15 jak wygrałaś aukcję no i czy skorzystałaś z opcji płącę z allegro jeśli tak było to najpózniej jutro powinna byc u ciebie.jak dla mnie jeszcze nie ma co sie martwić.

Do góry