reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

My też już powoli przygotowujemy się do zimy, tylko u nas nie waidomo jaka ona w tym roku będzie, czy w ogóle będzie śnieg, mróz, czy tylko będzie lało i wiało niemiłosiernie:-p Kurtkę Vickowi już kupiliśmy, jak byliśmy na zakupach do szkoły, czapkę ma taką i jeszcze taki zestaw:
Buy Bear Trapper Hat from the Next UK online shop
http://www.ebay.ie/itm/360397412254?ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Dla Olego kupiłam już taką kurtkę, ale poluje jeszcze na czapkę i szalik, żeby skompletować coś takiego:
http://img190.imageshack.us/img190/6272/dinojs.jpg dinojs.jpg
No i buty jeszcze, ale tych to poszukam dopiero w przyszłym miesiącu, no chyba że trafi mi się coś fajnego już;-)

Kasiad ten kombinezon różowo czarny bardzo fajny!:tak:

A gdybym miała córkę, to pewnie kupiłabym jej taki zestaw:
http://allegro.pl/next-kpl-3-cz-kroliczek-r-3-6l-nowosc-polska-i1851762753.html
ale nie mam, wię tylko sobie mogę pooglądać:-p Nie wiem tylko czy prawie 5latka chciałaby w czymś takim chodzić:-p

reklama
Wolfia na ciebie można liczyć dzięki.no Kinia musi mieć 6-12 miesięcy i taki zamowie. A dziś kupiłam jej fotelik do karmienia z fisher price taki co się stawia na krześle i się do pasami przypina pomyślałam że to całkiem praktyczne bo możemy go wszędzie zabrać można go składać.obu był praktyczny w użyciu no i zdecydowałam sir na krzeselko do wanny.miała któraś z was taki wynalazek.

Wolfia na ciebie można liczyć dzięki.no Kinia musi mieć 6-12 miesięcy i taki zamowie. A dziś kupiłam jej fotelik do karmienia z fisher price taki co się stawia na krześle i się do pasami przypina pomyślałam że to całkiem praktyczne bo możemy go wszędzie zabrać można go składać.obu był praktyczny w użyciu no i zdecydowałam sir na krzeselko do wanny.miała któraś z was taki wynalazek.
Ja miałam fotelik do wanny,super sprawa,dzieciarnia razem sie ka[pała jakos 2-3 misiące.

Karola polecam się na przyszłość;-) Niestety ale Twój rozmiar niedostępny, no chyba że wbiłabyś się w ten 3-6l, jak się dobrze rozciąga, albo Ty jesteś drobna:-D
Ja nie miałam takiego krzesełka do kąpieli, ale słyszałam o nich bardzo dobre opinie, więc czasem chyba żałuje, że go nie miałam;-) A to krzesełko na krzesło może być kolejnym trafionym pomysłem, bo u nas jak Oliver był mały, to i tak lubił jeść z nami przy stole, aletak to ma chyba każde dziecko, więc myślę że rozwiązanie bardzo fajne:tak:

Kasiad u Was ciągle na topie Hello Kitty?;-)

A mi się udało dokupić czapkę, szalik i rękawiczki do tej kurtki:tak: Fakt, że ten zestaw mnie więcej kosztował niż kurtka, ale ponieważ kurtkę udało mi się kupić w bardzo przystępnej cenie, bo wcześniej, a teraz już są coraz bardziej rozchwytywane, więc i droższe:sorry: Więc suma sumarum mam komplet gotowy:-) Swoją drogą to na Allegro udało mi się go kupić, ale i tam ceny niektórych rzeczy używanych przyprawiają o ból głowy:-p No ale nigdzie indziej nie było takiego rozmiaru jak potrzebowałam:sorry:
Teraz pora na buty:tak: Oliver to chyba będzie miał po Victorze, mam nadzieję, że nie będą zbyt duże, bo on ma maleńką stópkę w porównaniu z bratem:-p Ale dla Victora muszę czegoś poszukać pewnie w PL, jak to z reguły bywa z zimowymi butami... widziałyście coś ciekawego dla chłopca na Allegro? Bo tylko to mi zostaje;-)

reklama
Oby małej hrabinie się spodobało kupiłam a raczej zamówiłam takie zielone z zabawkami bo przecież ona się tak wydziera jak ją myje szok zupełne przeciwieństwo szymka jeśli chodzi o wodę.zaczniemy chodzić na basen do dziadków może się przekona a jak nie to może latem jakby udało się zaliczyć jakiś ciepły urlop.

Do góry