Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilla nie jesteś na forum od początku, więc nie masz porównania chyba co do reszty zakupów, o których rozmawiałyśmy w toku innych rozmów na "lipcu", a było tego naprawdę dużo. Co do oszczędności - jeszcze się w życiu na dziecko nawydajesz, więc spokojnie;-)Dla mnie łóżeczko za 400zł nie jest okazyjnie kupionym, bo za tyle można kupić prawie dwa inne:-) Ale jak spojrzeć na jego cenę pierwotną to ok, faktycznie była to okazjaLilla nie jesteś na forum od początku, więc nie masz porównania chyba co do reszty zakupów, o których rozmawiałyśmy w toku innych rozmów na "lipcu", a było tego naprawdę dużo. Co do oszczędności - jeszcze się w życiu na dziecko nawydajesz, więc spokojnie;-)
Jak smierdzi mi cos w pokoju to zazwyczaj jest moj bąk hahahaha...

Oczywiście że każda kupuje na ile ją stać i co uważa za istotne. Nie każda ma przecież rzeczy po 1 dziecku czy od kogoś tam.
Ja się czysto praktycznie zastanawiam ile taka wyprawka kosztuje. Jak kogoś uraziłam to sorry