reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hmm...
można powiedzieć że ja też łóżeczka jeszcze nie mam. Mam niemowlęce ale synek jeszcze w nim śpi i musimy kupić coś dla niego i go wyprowadzić z tego niemowlęcego w końcu, bo czasu coraz mniej... Chyba w weekend to jakoś spróbuję ogarnąć.

W rosmanie też byłam, kupiłam 2 paczki pampków rozm1 i mleko dla starszego, kupęrzeczy do domu, nawet nie powiem ile wydałam, ale "zaoszczędziłam" 60zł :) Ale zaraz i tak potrzebowałabym pastę do zębów, szampon, maszynki do golenia dla męża itp, a tak taniej wyszło.Fajnie też że kupowałam rzeczy w promocji i jeszcze do tego minus 20%. także dzięki za info, skorzystałam z okazji.

reklama
Ta promocja w rosmannie dotyczy nowych posiadaczy karty czy tylko tych "starych"

Kropka przenosiny moim zdaniem jak najszybciej powinnaś zorganizować. Dzieci różnie się adaptują, a poza tym ja bym się obawiała zazdrości. Że synek traci coś własnego na rzecz nowego dziecka. Dlatego wszystkie tego typu rzeczy usunęliśmy kilka msc wcześniej. Córka dostała zamienniki dla dużych dzieci.

Ostatnia edycja:
no wiem właśnie że czas już najwyższy. Już wszystko właściwie zrobiliśmy, śpi sam w swoim pokoju, wózek zamieniony na spacerówkę, wielofunkcyjny u dziadków czeka, zostało tylko to nieszczęsne łóżko. Muszę męża w końcu przycisnąć bo on to uważa że mamy jeszcze tyyyle czasu. A jak cos ię wcześniej zacznie?

Mika z tego co pamiętam z regulaminu to trzeba mieć kartę zarejestrowaną przed rozpoczęciem promocji. Ale poczytaj konkretnie regulamin na stronie, bo jakieś tam było rozróżnienie między nowymi posiadaczami a 'starymi'

no wiem właśnie że czas już najwyższy. Już wszystko właściwie zrobiliśmy, śpi sam w swoim pokoju, wózek zamieniony na spacerówkę, wielofunkcyjny u dziadków czeka, zostało tylko to nieszczęsne łóżko. Muszę męża w końcu przycisnąć bo on to uważa że mamy jeszcze tyyyle czasu. A jak cos ię wcześniej zacznie?
przedstaw mezowi taki fakt, ze za 3 tygodnie bedziesz miec juz donoszona ciaze. to jest duzo czasu? no bez jaj :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry