reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a mnie dziś przyszedł kocyk Minky i przytulanka z metkami, które sprezentowała mi moja mama :tak:

Kocyk Maluszka Minky 75x100cm Letnia Kołderka (4278582990) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Przytulanka Sensorek Minky Gryzak Metki Szmatka (4227384461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

materiał rzeczywiście barrrrdzo miły w dotyku, aż mnie kusi by kupić sobie taki duży koc ale drogie to jak diabli :baffled: duży koc z materiału Minky potrafi kosztować nawet 600 zł :szok: :eek:

u tego samego sprzedawcy kocyki kupilysmy :-D tylko ja wzielam taki w zyg zaki

reklama
Szybko dziecko zaczyna się bawić takimi rzeczami? Kurcze, to będzie odkrywanie każdego ruchu dziecka. Bo co robi takie dziecko na początku, chyba tylko śpi i je :-p

Szybko dziecko zaczyna się bawić takimi rzeczami? Kurcze, to będzie odkrywanie każdego ruchu dziecka. Bo co robi takie dziecko na początku, chyba tylko śpi i je :-p

Moj M wczoraj chcial kupic karuzelke do lozeczka, bo on nie rozumie jak mozna spac, jesc i ogladac sufit. Stwierdzil, ze Adas bedzie sie nudzil ogladajac sufit i ze KONIECZNIE trzeba kupic karuzele :-D

Kiedys w dd tvn pokazywali te szmatki z metkami - chyba jak ktos wpadl na ten pomysl. Fajne to i napewno zajmujace :-D

Dzieci uwielbiają takie sensoryczne zabawki, nie bez powodu powstał Pan Metka:-) I dlatego też nie należy odcinać metek od pluszaków. Te z Ikei mają największe:tak:
Moje dziecko do dziś zasypia gładząc atłasowe obszycie ulubionego kocyka .
Karuzelkę mieliśmy od początku ale zawsze nam służyła tylko do puszczania muzyczki i do dziś jeszcze służy.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry