reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

Dzień dobry Majówki!

Efekty moich ostatnich polowań:
2850205785.jpg2850205785_1.jpg2850205785_2.jpg2850205785_3.jpg2850205785_4.jpg2850205785_5.jpg
Całość z wysyłką wyszła 23 zł.

I jeszcze:
2844100542.jpg2844112591.jpg

Z wysyłką 8,73 :)
Z dalszymi zakupami czekam do stycznia, gdy już poznam płeć.

P.S.Świetny pomysł z wątkiem do wymieniania wyprawek :)

reklama
Kinga fantastyczna karuzelka! Całkiem mi z głowy wypadło, że trzeba kupić coś takiego :laugh2:

Ja muszę swojego ojczulka namówić, żeby mi zrobił szafę na rzeczy dla dzieciątka, bo syn całą czteroszufladową komodę zajmuje swoją garderobą :) Ale plan jest taki, żeby rzeczy syna do tej nowej szafy, (która pewnie jeszcze rośnie w lesie xD), a do komody dam rzeczy dla dzieciątka i na wierzchu przewijak :) Zobaczymy jeszcze :-D

kinga czytałam niezbyt pochlebne opinie o tej karuzeli. Że w rzeczywistości wygląda tandetnie, że jest bardzo ciężka i że się przechyla na jedną stronę przez to, a baterie żre niemiłosiernie. Możesz się ustosunkować do tego, czy jeszcze nie wypróbowaliście?

Mavika ja karuzelkę widziałam na żywca. Jest śliczna. Ale Faktycznie baterie pochłania. No i te iluminacje są bledziutkie, że ledwo je widać.
Ale synkowi mojej koleżanki bardzo się podobała, a to najważniejsze.

Karuzela świetna, też taką miałyśmy. tylko w naszym przypadku niewiele się sprawdziła.
więc się zastanawiam.
dla mnie zakupem nr 1 są :
- łóżeczko turystyczne
- wózek żeby móc bujać dzidzisia,
-bujaczek -leżaczek;
-huśtawka na baterie np Graco ,lub Fisher

kinga czytałam niezbyt pochlebne opinie o tej karuzeli. Że w rzeczywistości wygląda tandetnie, że jest bardzo ciężka i że się przechyla na jedną stronę przez to, a baterie żre niemiłosiernie. Możesz się ustosunkować do tego, czy jeszcze nie wypróbowaliście?
Troche sie bawilismy z m wczoraj ten pilot jest swietny ,a baterie koszt 1 € za 10 sztuk to nie duzo ciezka jest zgodze sie i....Zapominajka swiatlo odbijane jest slabe ale zobaczymy jak synkowi sie spodoba bo przeciez ja nie bede sie tym podniecac :-D:-D:-D ....jak zrobie pokoik to wkleje zdjecie ...;-)

Pomysł z wątkiem wymiennym ciuszkami super!
Ewusia12 też chcę kupić ta karuzele z Rainforest koleżanka ją ma i bardzo poleca fajne melodie i kolorowe zwierzaczki.
Ja dziś byłam w lumpexie i przyniosłam reklamówkę ciuchów dla młodego wieększość z Gap-a i Disney śliczne rampersy z Kubuśiem Puchatkiem i tygryskiem sweterki i pajace. Nie kupuje żadnych kombinezonów bo to przecież maj to mi sie dziecko ugotuje mam tylko jaki pajac misiowaty jak by było chłodniej.

reklama

Dokładnie taką chciałabym kupić :-D

Troche sie bawilismy z m wczoraj ten pilot jest swietny ,a baterie koszt 1 € za 10 sztuk to nie duzo ciezka jest zgodze sie i....Zapominajka swiatlo odbijane jest slabe ale zobaczymy jak synkowi sie spodoba bo przeciez ja nie bede sie tym podniecac :-D:-D:-D ....jak zrobie pokoik to wkleje zdjecie ...;-)

No więc własnie. Synek mojej kumpeli ją uwielbiał :tak:
A to najważniejsze, bo to dla dziecka jest, a nie dla nas ;-)

Do góry