reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

reklama

Ale szczęściara! Świetna przejściówka. Swoją drogą ja też muszę się rozglądać za czymś większym (chociaż wchodzę jeszcze w kurtkę sprzed ciąży, bo mój brzuch nie rośnie jak oszalały - niestety, chociaż ma to też swoje plusy:-)).

Czekam na zakichany PIT z ZUS-u i po zwrocie zasuwam na wielkie zakupy :-D. Mój P mówi, że aż się boi :-D.
Mam już wszystko upatrzone i pozapisywane co gdzie kupić, tylko czekam na większy dopływ floty i wtedy się będę nabytkami chwalić :sorry2:

A wymiarowo nie jest za duża, tzn. czy wymiary podane na aukcjach są takie rzeczywiście? Bo jak kupię, to żeby potem nie było że w niej utonę :-D. Nie wiem właśnie który rozmiar obserwować.

Przy brzuchu jest trochę luzu, ale do kwietnia się jeszcze przyda;-) Rękawy i góra są na mnie w sam raz.
Musisz popatrzeć, bo powinny być podane wymiary na każdej aukcji.

a ma któraś z Was spisaną listę rzeczy do szpitala? ja niby coś wiem ale i tak zielonam, a po tych wszystkich wczorajszych przebojach chyba przyspieszę te zakupy.... na wszelki wypadek - niech leżą...

reklama
Do góry