Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam serdecznie.
Jestem mamą dwójki maluchów, ale okazuje się, że ubranek i innych rzeczy mam co najmniej jak po czworaczkach. Jako, że trzeciego dziecka na razie nie planujemy, postanowiłam sprzedać chociaż część z tych rzeczy.
Ubranka, od urodzenia do mniej więcej dwóch lat, pogrupowałam w wygodne zestawy - wszystko w przystępnych cenach. Dużo rzeczy unisex. Znajdzie się też coś dla mam ;-)
Zapraszam serdecznie na swoje aukcje - może coś Wam przypadnie do gustu; do większych zakupów pewnie dorzucę coś gratis, a na pewno korzystniejsza będzie jedna wysyłka.
Hej kochane zaczynam zajmować się sprzedażą ubranek sprowadzanych z UK I USA,W Przedziale wiekowym 0-10 lat, chciała bym serdecznie was zaprosić na moją grupę na Fb, https://www.facebook.com/groups/885547048142429/
Pierwsza dostawa ma ruszyć w środę czwartek, będą to rzeczy nowe z metkami i nowe bez metek.
Dziewczyny słyszałaś cie może coś ba temat marki baeba konkretnie jej butelek.
Chce kupić z tej firmy taki ekspres do mleka i widzę że maja fajne butelki niby antykolkowe. Wcześniej byłam zdecydowana na mam baby