Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja mniej więcej odłożyłam co chce dla małego do szpitala, ale wszystko muszę jeszcze poprać, więc po świętach sporo roboty, będziemy też wtedy rozkłądać łóżeczko i przewijak, starszej teraz kupiliśmy nowy wózek, więc maluch ma upraną i przygotowaną gondole, a podwójny przywiozę od siostry jak już się urodzi, z kupnych rzeczy to muszę chyba dokupić jakiś płyn i dla mnie jakieś rzeczy do szpitala
Nie śmiejcie się, ale jakie ciuszki zabieracie do szpitala mam na mysli komplety. Zupełnie nie wiem w co sie dziecko w szpitalu ubiera wystarcza pajace i body np. ?
Dużo zależy od szpitala, u nas dają ciuszki wiec zabieramy tylko te na wyjście. Ale myślę że do szpitala to głównie body i jakiś jeden pajacyk'strasznie ciepło jest na tych salach..
ja zabierałam przy pierwszej w lutym co prawda, bodziaki na długi rękaw i do tego spodenki takie śpiochowe lub pajace na bodziaka, teraz podobne rzeczy mam przyszykowane, jedynie nie wiem co na wyjście, bo to pewnie ciepło będzie, a z takim maluchem to nie wyjdę na krótki rękaw
Witam.
Chętnie sprzedam nieotwarte! opakowanie kapsułek vit K+D - 75 szt. Bioaron. Mam też do sprzedania (w dobrej cenie) nowy dwupak czapeczek wiosennychze Smyka. rozmiar 40-42 to tak na wiek 1-4 miesiecy.Jestem z Wrocławia, ale mogę wysłać jeśli ktoś będzie zainteresowany