mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Tak, tak... zamiast ;-) Ja myślałam o Loveli ;-)
ciekawe jak to cenowo wychodzi bo chyba plynu na jedno pranie idzie wiecej ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za rady odnośnie butelkowania, już mniej więcej wiem co i jak. Jeszcze tylko pytanie o podgrzewacz przy opcji karmienie cycem, naturalnie jest on potrzebny, żeby tatuś mógł odgrzać ?![]()
Podgrzewacz do cyca? Gdzieś można takie kupić? ;-)
Jak dla mnie do podgrzania każdej butelki wystarczy garnek z ciepłą wodą, po co od razu kupować podgrzewacz. Ale taki do cyca to bym może kupiła, bo mi marzną ostatnio...![]()
Hmmm, w sumie to nie wiem, ale ja generalnie nie korzystam z proszków bo nie lubię;-) Zawsze piorę w płynachciekawe jak to cenowo wychodzi bo chyba plynu na jedno pranie idzie wiecej ...
U mnie na SR położna mówiła, żeby nie podgrzewać w mikrofalia do podgrzewania pokarmu to i mikrofala się sprawdzatzreba tylko pamietac o tym, żeby później dobrze rozmieszać bo mikrofala nie podgrzewa równomiernie
![]()
Jeszcze jedna sprawaNie wiem czy temat nie był już omawiany...
Jaki termometr kupujecie? Do uszka, czoła czy pod paszkę? Może macie jakiś upatrzony/ zakupiony![]()
no ja wlasnie tez taki mam i ciekawa jestem czy sie spisze ! A jak nie to zwykly rteciowy i po sprawie !ja mam zwykly elektroniczny ... jak dla mnie wystarczy !!
no ja wlasnie tez taki mam i ciekawa jestem czy sie spisze ! A jak nie to zwykly rteciowy i po sprawie !
Był omawiany;-) ja polecam taki do uszka, jest rewelecyjny, przydaje się kiedy dziecko zaczyna robić się ruchliwe, mierzy temp w pzreciągu sekund![]()