mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Tak, tak... zamiast ;-) Ja myślałam o Loveli ;-)
ciekawe jak to cenowo wychodzi bo chyba plynu na jedno pranie idzie wiecej ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za rady odnośnie butelkowania, już mniej więcej wiem co i jak. Jeszcze tylko pytanie o podgrzewacz przy opcji karmienie cycem, naturalnie jest on potrzebny, żeby tatuś mógł odgrzać ?![]()

Podgrzewacz do cyca? Gdzieś można takie kupić? ;-)
Jak dla mnie do podgrzania każdej butelki wystarczy garnek z ciepłą wodą, po co od razu kupować podgrzewacz. Ale taki do cyca to bym może kupiła, bo mi marzną ostatnio...![]()

tzreba tylko pamietac o tym, żeby później dobrze rozmieszać bo mikrofala nie podgrzewa równomiernie:-)Hmmm, w sumie to nie wiem, ale ja generalnie nie korzystam z proszków bo nie lubię;-) Zawsze piorę w płynachciekawe jak to cenowo wychodzi bo chyba plynu na jedno pranie idzie wiecej ...

U mnie na SR położna mówiła, żeby nie podgrzewać w mikrofalia do podgrzewania pokarmu to i mikrofala się sprawdzatzreba tylko pamietac o tym, żeby później dobrze rozmieszać bo mikrofala nie podgrzewa równomiernie
![]()
bo coś tam z mlekiem się dzieje (nie słuchałam uważnie
) tylko w kąpieli wodnej;-)Jeszcze jedna sprawaNie wiem czy temat nie był już omawiany...
Jaki termometr kupujecie? Do uszka, czoła czy pod paszkę? Może macie jakiś upatrzony/ zakupiony![]()

no ja wlasnie tez taki mam i ciekawa jestem czy sie spisze ! A jak nie to zwykly rteciowy i po sprawie !ja mam zwykly elektroniczny ... jak dla mnie wystarczy !!
no ja wlasnie tez taki mam i ciekawa jestem czy sie spisze ! A jak nie to zwykly rteciowy i po sprawie !
ja po prostu doceniłam wygodę termomtru do ucha
za jego błyskawiczny pomiar bo nie zawsze Antek dawał sobie temp zmierzyć;-) zwykłym. Łobuziak!!!! Musiałam go sposobem brać;-)Był omawiany;-) ja polecam taki do uszka, jest rewelecyjny, przydaje się kiedy dziecko zaczyna robić się ruchliwe, mierzy temp w pzreciągu sekund![]()