reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Też chyba raczej wole dzieciaczka zawijac "na naleśnika" albo przykrywac kocykiem. Te śpiworki wydaja sie zimowe. Poza tym nie wyobrazam sobie jak dziecko jest pozapinane w takim spiworku, zeby w nocy sprawnie sprawdzic czy nie przesikalo pieluchy itp. No ale w koncu jednemu pasuje i podoba sie jedno, drugiemu drugie ;)

U mnie będzie normalna pościel, jeśli będzie za gorąco wyciągnę z poszwy wkład i włożę lekki kocyk - taka letnia kołderka. Rożek standardowo od pierwszych dni, ale nie do spania... Mi się rożek przydawał do karmienia, łatwiej wziąć dziecko w rożku niż na jakiejś poduszce czy w grubym becie.
Co do śpiworków, mi się bardzo podobają, ale na początek kupować nie będę. Przydadzą się później jak mała ciutkę podrośnie, poco teraz pakować dzieciaka w taką "kiszkę" skoro i tak na początku się nie rozkopie choć nie wiem jak bardzo by chciało.

Ja już z ciuchami zakończyłam kariere :dry: przyszła babcia tak poszalała że ma juz dla małej 10kg ciuszków :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: do tego jeszcze dojdą te co ja kupiłam wiec mam spokój. Teraz rozglądam sie za kupnem wózka, łóżeczko to zakosze komuś z rodziny bo chce to najzwyklejsze tradycyjne.
Dziś zakupiłam laktator bo uznałam że niestety pare razy bede musiała zostawić dziecko z kimś pod opieką bo nie uda mi się załatwić przed porodem wszystkich spraw uczelnianych, wiec to narzedzie tortur napewno mi sie przyda.
LAKTATOR PHILIPS AVENT ISIS VIA NEW MODEL 0% BPA ! (884490406) - Aukcje internetowe Allegro

Dziś zakupiłam laktator bo uznałam że niestety pare razy bede musiała zostawić dziecko z kimś pod opieką bo nie uda mi się załatwić przed porodem wszystkich spraw uczelnianych, wiec to narzedzie tortur napewno mi sie przyda.
LAKTATOR PHILIPS AVENT ISIS VIA NEW MODEL 0% BPA ! (884490406) - Aukcje internetowe Allegro

Mam pytanie do doświadczonych Mamusiek, który jest lepszy ten co shyangel kupila czy taki
Laktator ręczny ISIS Avent PHILIPS 0% BPA M.1 (865812834) - Aukcje internetowe Allegro
Bo ja jestem zielona w te klocki:baffled:

A ja kupiłam (przy pomocy córki;-)) huśtawkę z projektorem,leżaczek i wanienkę;-) No i zaszalałam...na razie na ten miesiąc stopuję.Ciuszki też już mam(multum;-)) tylko problem gdzie je układać,więc będzie trzeba kupić jakąś małą szafę;-).

Hej Kochane,

wpadam na chwilkę, bo mam sporo rzeczy na głowie dzisiaj, a jak zwykle za późno wstałam. O 11.00 :szok:
Wczoraj zamówiłam kilka rzeczy aż na 7 aukcjach u jednego Sprzedwacy i chcę Wam podpowiedzieć, że np ma sudocrem 125 gram + 15g gratis za 16,99 oraz tanie butelki tommee tippee, jeśli któras chce takie kupić.
Ja zamówiłam 2 * 150 ml oraz 2 * 260 ml na przyszłość. Jak już składam zamówienie, to wolę raz zapłacić za przesyłkę :happy2:

Oto przykładowy link. Poszperajcie sobie w Jego ofercie
Tomme Tippee BUTELKA 260 ml 0% Bph+SMOCZEK tanio (871363770) - Aukcje internetowe Allegro

Aaaa, i dzięki za cynk o Tesco. Może się dodatkowo wybiorę jeszcze dzisiaj po te wkładki laktacyjne :happy2:

buziole

reklama
Do góry