reklama

Zakupy styczniówek 2009

ja jestem caly czas w trakcie remontu...siedze na stancji i nawet nie mam gdzie skladac rzeczy zakupionych wiec zakupy wstrzymane...i ogarnia mnie ta paranoja ze zanim sie przeprowadzimy ja juz urodze i bedzie za pozno...jakas masakra...chyba zaczne wiercic dziure w brzuchu mojej mamie i poprosze o zgode na zawalenie jej pokoj rzecami dla dzidzi...

reklama
Dziewczyny a jakim rozmiarze kupiłyście kombinezoniki dla maluszków?;-) Ja mam jeden z H&M z cieplutkim misiem w środku o rozmiarze 68 i drugi ma ten sam rozmiar...wydają mi się takie duże...:tak:

Te na 62 powinny byc dobre. Przeciez kombinezony beda nam potrzebne na maksimum 3 miesiace... 68 to raczej rozmiar polrocznego dziecka a w lipcu racej ciezko bedzie z uzyciem...

Ja mam też 62 najmniejszy, potem 68 i 74, ale spokojnie wszystkie kombinezoniki dostałam od koleżanek. Trzeba przyznać, że dziewczyny zasypały mnie ubrankami, czego w ogóle się nie spodziewałam. Milutko bardzo!!!!

Ja mam 62 i wg mnie jest w sam raz. Czasem jak chodze po sklepach, to ,mam ochote jeszcze jeden kupic, bo niektore są naprawde sliczne. Z drugiej strony wiem, ze to by bylo zbedne wydawanie pieniedzy, no i sie powstrzymuje ;-)

reklama
...a ja wczoraj otrzymałam od siostry mojej bratowej kupeeeeee ciuszkow - jakies 50 sztuk. Normalnie wypiekow dostalam jak zaczelam te ubranka oglądać - mała czesc 56 reszta 62. Cud miod i ultramaryna!!!! Musze jej jakas bomboniere sprawic :tak: czy cus.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry