Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nie miałam i teraz tez nie kupie chyba zeby -odpukac- z małym było cos nie tak to wtedy napewno Kumpela miała i była zadowolona ale jej Marcelek urodził sie w 29 tyg wiec wcale sie nie dziwie ze kupiła taki monitor
Ja myślałam o taki bezprzewodowym, ale nie mogę znaleźć nigdzie opinii czy to działa i czy faktycznie jest taki rewelacyjny jak reklamuje producent: Monitor oddechu RESPISENSE BEZPRZEWODOWY wys 0zł (480130256) - Aukcje internetowe Allegro
Więc pewnie zdecyduje sie na ANGELCARE AC300. Na allegro używane są od 150zł jednak wole dołożyć to 150zł, kupić nowy i spać spokojnie.
Ja ostatnio kupiłam koszulkę do szpitala, nie zwróciłam uwagi na aplikację. Dopiero w domu zauważyłam, że jest wyhaftowana krówka i pod spodem napis po angielsku ,, mleczna krowa"