reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
A jakupiłam taki rożek,teraz czekam na dostawę

r13.jpg

tylko dla mnie to sa króliczki :-p

:-D:-DKluliczku śliczne króliczki:-D:-D
Ja po wczorajszym praniu doszłam do wniosku , że przegiełam z zakupami dla młodej, chyba 10 razy dziennie będe ją przebierała bo tyle tego się namnożyło a najgorsze że wszystko w najmniejszym rozmiarze:zawstydzona/y::sorry::-pjeszcze mi pościel została do wyprania, kocyki i kombinezon:-)

no ja dzisiaj też zakupiłam sobie szlafrok. z tym że kupiłam taki cieńszy, nie z polarku ani froty bo taki mam w domu a w szpitalu to zazwyczaj jest strasznie gorąco. a tak to w domu będę miała jeden cieplejszy, jeden troszkę lżejszy.

Celinko, jak nam wyskoczą chłopcy - będę skazani na te różowe ubranka :tak: i do kompletu różowe mamusie :tak: oszczędzę tylko sukienki ....
Kluliczek, śliczny rożek w króliczki :happy2:

A tak w sumie, to już jesteśmy prawie gotowe...ckoć nie wiem czy emocjonalnie
...A pamiętam jak się uczyłyśmy graderoby niemowlęcej, co jest czym - a teraz niezłe z nas specjalistyki :tak::happy2::-), biegle posułgujące się pojęciami

reklama
Hej, ja tez dzisiaj kupilam sobie szlafrok. Strasznie mi sie podoba bo jest z polarku i zapinany na zamek. (o taki http://www.triumph.com/pl/page_21611_Blue_Winter_Sky.php trzeba wybrac jedyny szlafrok co bedzie w malym kuleczku - drugi rzad trzecie koleczko). Jak bede szla korytarzem to nie bede brac do bani czy mi sie pasek rozwiaze. Kupilam tez pampaery butelki smoczki szczotke do wlosow, szczotke do butelek, 4 kaftaniki, skarpetki dla synka, fride i inne badziewa. Zostaly mi kapcie, apteka i chusteczki do tylka... Ladnie sie w dwa dni uwinelam, co?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry