reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
no to będziemy wyglądały jak duże dzieci :tak::tak::tak:
No, ale czego się nie robi z okazji narodzin córeczek :happy2::happy2::happy2: - trzeba "pasować" do tych malutki, słodkich, różowych ubranek :rofl2:

A teraz padniecie, ja poszłam jeszcze dalej i dla mojej mamy kupiłam 3 elementowy dresik koloru szarego z dodatkami jasnego różu :-D - tak trochę odmłodzę babcię (choć moja mama ma 51 lat)

Ja dzisiaj kupilam 40 pieluch tetrowych (lux ze smyka), 3 flanelowe, 2 okrycia kapielowe. Okrycia sa super bo takie podwojne i miesiste. po 50 zl ale trudno przynajmniej przez dluzszy czas beda mialy ksztalt kwadratu. I fajny komplecik z kangurkiem bo akurat byl przeceniony z 39 na 17 zl, a ze mam karte stalego klienta do smyka na 10% to mi wyszlo 15 zl..
No i oczywiscie dla duzego musialam kupic spodnie. Kupilam z zygzakiem mc quinem wiec jutro bedzie szczesliwy jak gwizdek...

ja kupilam dzis pieluszki jednorazowe opakowanie Huggies akurat trafilam na jakis sklep z wielką wyprzedazą swiateczna....ludzie sie rzucili jak sępy doslownie pólki świeciły pustkami ale znalazłam jedno opakowanie pieluszek Huggies w rozmiarze 1 za 6zł, znalazłam tam tez wkładki laktacyjne za 3zł i w zasadzie do szpitala wszytsko mam...moge rodzić...

Ja tez juz wszystko mam. Jeszcze tylko w przyszlym tyg. odbieramy wozek i nareszcie bedzie koniec. Dzisiaj nastawialm ostatnie pranie- reczniki, kocyki. Zestaw szpitalny juz przyszykowany, tylko kocyk i recznik (jak wyschną ) doloze i pakuje wszystko do torby :-)

ja wszystko mam ale nie poprane...cały czas sobie tłumacze że mam jeszcze duuuużo czasu.
w tym tygodniu czeka mnie przeprowadzka wiec raczej sie do tego nie zabiore...może w nastepnym...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry