wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
bardzo ładny daj znać jak przyjdzie!!!Zakupiłam dziś przez allegro biustonosz do karmienia, monsz wybierał
BIUSTONOSZ *EKO* do karmienia eko-bawełna 85 B (497754670) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawe czy będzie ok.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo ładny daj znać jak przyjdzie!!!Zakupiłam dziś przez allegro biustonosz do karmienia, monsz wybierał
BIUSTONOSZ *EKO* do karmienia eko-bawełna 85 B (497754670) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawe czy będzie ok.

Wietrzenie szwu to jedno, ale ja się nastawiam na koszulę, bo może być po prostu niewygodnie ubierać spodenki. Schylać się na stojąco i podnosić wysoko nogę i wkładać w nogawkę może być trudno, jak człowieka będzie wszystko boleć i ciągnąć... A usiąść na początku to pewnie nie damy rady...Wolałabym spodenki ale pewnie beda mnie gonic ze mam wietrzyc szew itd:-(
),
-czyli obecnie 80C, a wcześniej 75B,
...
ale pocieszam się tym, że zarówno moja mama jak i babcia miały takie małe piersi a potem bardzo długo karmiły więc może i mnie się uda! Bo chciałabym karmić piersią!!