reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Mnie tez jeszcze czasami "nosi" żeby coś kupić Kruszynce ale powiedziałam sobie,ze jak sie urodzi to zupełnie garderobę bo wtedy już na bank będę wiedziała czy różowe czy niebieskie:-p:-p:-p
Gratuluje udanego zakupu Emiliam82:-):-):-)

ja bylam dzis na zakupach i powstrzymalam sie od zakupow kolejnych rzeczy dla dzidzi...efekt? mamusia m sie juz w co ubrac na swieta a coreczka wlasnie mamusie tak kopie po zebrach ze odnosze wrazenie ze ona mi to za kare robi...dziala jak wyrzuty sumienia;-)

reklama
Myśmy dzisiaj odebrali w końcu fotelik do samochodu - Maxi Cosi Citi. Miał być do kompletu do wózka Mutsy Safe2Go, ale były problemy z kolorem i ostatecznie wzięliśmy MaxiCosi.

A jutro jedziemy do sklepu odebrać matę, którą w ramach prezentu dostaniemy od Teściowej. Ponieważ na allegro jest w normalnej cenie, ale dokładają sporo gratisów, to dostaliśmy zadanie sami ją sobie wylicytować i odebrać (odbiór osobisty w Wa-wie) i tylko przywieźć Teściowej do zapakowania :-D Ale przynajmniej dostaniemy taką, jaką chcieliśmy: MATA EDUKACYJNA TROPIKALNA WYSPA TINY LOVEB BONUSY (502466359) - Aukcje internetowe Allegro. Uważam, że to bardzo porządny prezent (i drogi!).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry