reklama

Zakupy styczniówek 2009

Zakupiłam dziś przez allegro biustonosz do karmienia, monsz wybierał
BIUSTONOSZ *EKO* do karmienia eko-bawełna 85 B (497754670) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawe czy będzie ok.
Doszedł stanik, powiem Wam , że jest ok. Dobra gatunkowo bawełna, wymiary się zgadzają.
Jedyne co mnie wkurza we wswzystkich stanikach do karmienia to to, że są tak bardzo zabudowane u góry. ale to wszystkie które przymierzałam takie były.
No ale może mama karmiąca nie musi mieć sexi bielizny;-)

reklama
Marylion mnie też to denerwuje..... praktyczne nie musi oznaczać brzydkie. Za tą ładność, trzeba dopłacić często:dry: - mi udało się znaleźc pare stanikow w przyzwoitej cenie i w miare wygladajacych, ale ze zalezalo mi na szybkim zakupie, nie chcialam czekac na paczke z Allegro. Oto linki:
Biustonosz dla karmiących z koronką MIZET 80B bi (493482839) - Aukcje internetowe Allegro

Biustonosz ciążowy i do karmienia Mame Mitex 80C (488122981) - Aukcje internetowe Allegro
no i te troszke drozsze juz naprawde ladne....
Alles super MAMA NEW 75B -3 kolory - bez ryzyka!!! (503156810) - Aukcje internetowe Allegro

melody - mamy takie same biustonosze :tak: te dwa ostatnie ja też mam, tylko że ten z alles mama mam czarny :-D ale szczerze powiem, że ten z mame mitex bardziej mi odpowiada, jest taki mięciutki :-)

Marylion mnie też to denerwuje..... praktyczne nie musi oznaczać brzydkie. Za tą ładność, trzeba dopłacić często:dry: - mi udało się znaleźc pare stanikow w przyzwoitej cenie i w miare wygladajacych, ale ze zalezalo mi na szybkim zakupie, nie chcialam czekac na paczke z Allegro. Oto linki:
Biustonosz dla karmiących z koronką MIZET 80B bi (493482839) - Aukcje internetowe Allegro

Biustonosz ciążowy i do karmienia Mame Mitex 80C (488122981) - Aukcje internetowe Allegro
no i te troszke drozsze juz naprawde ladne....
Alles super MAMA NEW 75B -3 kolory - bez ryzyka!!! (503156810) - Aukcje internetowe Allegro
Melody super, ten pierwszy mi się bardzo podoba. Muszę sobie sprawić.

Myśmy dzisiaj odebrali w końcu fotelik do samochodu - Maxi Cosi Citi. Miał być do kompletu do wózka Mutsy Safe2Go, ale były problemy z kolorem i ostatecznie wzięliśmy MaxiCosi.

A jutro jedziemy do sklepu odebrać matę, którą w ramach prezentu dostaniemy od Teściowej. Ponieważ na allegro jest w normalnej cenie, ale dokładają sporo gratisów, to dostaliśmy zadanie sami ją sobie wylicytować i odebrać (odbiór osobisty w Wa-wie) i tylko przywieźć Teściowej do zapakowania :-D Ale przynajmniej dostaniemy taką, jaką chcieliśmy: MATA EDUKACYJNA TROPIKALNA WYSPA TINY LOVEB BONUSY (502466359) - Aukcje internetowe Allegro. Uważam, że to bardzo porządny prezent (i drogi!).

Melulu ja taką matę kupiłam swojej chrześnicy - i była wprost wniebowzięta :-)
naprawdę sprawdziła się w 100% - polecam bardzo :tak:
Majka siedziałą w niej bardzo chętnie od 2 miesiąca życia do ponad roku. Najfajnejsze są te zabawki mocno szeleszczące - mnie się podobały najbardziej hihihi

A oto mój dzisiejszy zakup, pisałam o tym na poście "nasze samopoczucie, nasze dolegliwości":-):-):-)

Załączniki

• ProductImageTemplate.jpeg
    ProductImageTemplate.jpeg
    22,9 KB · Wyświetleń: 86
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry