reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
hej dziewczyny:)
Ja co prawda mam dopiero termin koniec marca początek kwietnia według USG ale podpatruje was co kupujecie co jest fajne . czytam waśnie o butelkach i tez polecam aventa. Ja miałam i się sprawdziły doskonale , moja siostra poszła za moja rada i tez się sprawdziły. Moja bratowa teraz urodziła dzidzie i kupiła własnie butelki TT i przeszła po kilku dniach na avent. ( smoczka nie mozna było dobrze zamontować, jak dziecko ssało to nieraz leciało bokiem albo za silnie leciało mleko że dzidzia sie krztusiła ) chciała wypróbowaz bo to nowość i niezłe opinie maja ale jednak sie nie sprawdziły. jednak avent wygrały. ja mysle ze albo partia jakas była nie taka albo trzeba miec wprawe w karmieniu butla przy tych butelkach:) pozdrawiam was

Hej dziewczyny ;)
Polecić moge z czystym sumieniem butelki firmy Chicco ... sprawdza sie rewelacyjnie ... łatwa do mycia i dobrze odprowadza powietrze , ma smoczek przypominający kształt sutka wiec maluszek szybko sie do niej przekonuje... jest lekko zgięta u góry tak że super sie karmi maluszka na półsiedząco ... butelki Aventu - mam te małe - też sa super - idealne do podawania herbatek.

reklama
Również polecam butelkę Lovi . Mała super ja ssie no i nic po boczkach nie wylatuje co mi się zdarza jak karmię butelka Tommy Tippee:wściekła/y:.Jestem zła bo kupiłam szesciopak tych butelek i do tego smoki na późniejsze miesiące.No ale cóż takie życie.
Ja jedna Lovi dostałam w paczce w szpitalu ale zamierzam teraz dokupić bo karmie butlą i jedna nie starcza. A TT może sie sprawdzi jak mała będzie starsza!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry