reklama

Zakupy styczniówek 2009

ja mam 10 butelek...i wszystkie dostałam hahaha :-)
a ile mam sliniaczków ?
57 :-) też dostałam wszystkie bądz były gratis do czegoś...
laktatora jeszcze nie posiadam...moze tez dostane ...a jeśli nie a bedzie mi potrzebny to w szpitalu pokaża mi rozne i nauczą uzywac i bede juz wiedziec ktory jest dla mnie najwygodniejszy...

reklama
Ja mam skarpetek ok 40 par :-D:-D:-D od koleżanki dostałam. Wszystkie takie grube, cieplutkie i bardzo mało zniszczone :-)
Tylko szkoda ze niektóre różowe bo to po dziewczynce :-p ale kto tam będzie patrzył na skarpetki! Ważne żeby małemu było ciepło!!:tak:
A butelek mam dwie z aventu plus jeszcze jedną z laktatorem

Ostatnia edycja:
ja skarpetek mam 6 par - dostalam, tylko chyba śliniaczków mam za mało, bo jakieś 5 no i 2 w kompletach ale to wiadomo że odgrywa rolę bardziej ozdoby. a śliniaczków troszkę trzeba. jak dzidzia zacznie np ząbkować to śliniaczek ciągle jest mokry więc trzeba ciągle wymieniać.

Ja śliniaczki mam 4 też z gratisów, ale nastawiam się na stosowanie pieluszek tetrowych - mają lepszy zasięg ochronny ;-) A skarpetek mam 3 pary grubych frotkowych i 1 parę cieniutkich. Jak widać, do Waszych rekordów mi baaaardzo daleko :-)

Laktatora nie kupiłam. Jakos sobie poradze bez.
A dzisiaj przyszła paczka z allegro z mustela poporodową:-). Juz sie nie moge doczekac zeby zaczac katować te moje rozstępy.

Oj ja też zauważyłam ,że rozstępy mi wyszły:-(:-(:-(:-(szkoda....myślałam że może uda się ich uniknąć:no: Śliniaczek mam tylko jeden-jak się sprawdzi to dokupie a skarpetek - multum!!:-pCienkie, grube, frotte - chyba oszalałam!:-p:sorry2:

Przed chwilą przyjechał do mnie kurier. Wytoczyłam sie przed drzwi i jak zwykle troche faceta cofnęło na widok mojego brzucha:-D. Ja nie wiem dlaczego wszyscy tak reagują. Ale najważniejsze że moj monitor oddechu juz doszedł:-). Nie moge sie co prawda polapac jak to zamontować ale szczesliwa jestem straszliwie:-).

ja też mam śliniaczki z gratisów, butelki dotsałam w ramach zestawu, a ze skarpetkami się zapędziłam sama- i mam na każdy dzień tygodnia, ale i tak do pobicia waszych rekordów jeszcze mi daleko :-D...
a laktatora chyba nie zakupię, w razie czego pożyczę sobie...zastanawiam się tylko nad elektroniczna nianią- bo mam piętro do pokonania, ale to się chyba wszystko okaże " w praniu":-D...

ja butelki dwie małe z tommee tippee, śliniaczków ze 4-5 szt, skarpetek myslę że mam za duzo ale nie liczyłam dokładnie ile, ale cóż można było zrobić jak one takie słodkie i po prostu trzeba było kupić.. :tak:
laktatora nie mam w razie potrzeby mąż wyskoczy do sklepu i kupi..

reklama
Laski kombinezon na 62 (ten z C@A) jest duzo za duzy!!!! nawet na mojego wielkoluda... maz własnie pojechał kupic mniejszy...!!!!!!!!!!!!! czapka na 39 tez niestet bedzie na poźniej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry