reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Kasiu ja mam kojec dla Laury z tej firmy tylko w wersji Africa i mała go uwielbia!!
Wcześniej nie chciała za bardzo przewracać się na brzuszek a w kojcu czyni rewolucje! Dzisiaj dupkę podnosiła do raczkowania!! Ja go polecam ale jest duży:tak:dla nas plus;-)

hmmm my mamy łożeczko turystyczne które chwilowo służy nam za kojec...chciałam kupić prawdziwy kojec a łożeczka zamienic(nie moge patrzeć jak mały wkłada sobie w nocy nożki w szczebelki) ale moje dziecko wpada w dziki szał kiedy świat jest dziwnie siateczkowy ;-) Została nam mata i koc i w ogole podłogi...:-) Cieszcie sie że wasze dzidziołki chcą sie w kojcu bawić bo ja musze codziennie odkurzać ;-) :dry:

Melulu świetny ten kojec ale chyba dla nas trochę przyduży:confused: muszę się rozejrzeć za czymś nieco mniejszym w podobnym stylu
Anihira, ten akurat to osiem elementów, w tym bramka - można je skręcać do woli, również z niektórych zrezygnować. Ale faktycznie, jest duuuży :-) Chciałam taki, bo mi bardziej chodziło o odgrodzenie Majeczki od ścian, kabli i wyjścia na korytarz, niż o kojec jako taki (mamy od moich rodziców łóżeczko turystyczne z siatką i mam wrażenie, że w razie potrzeby dokładnie tę funkcję spełni, co kojce).

My używaliśmy 5 elementów tego kojca, no i wtedy mozna było kupic mniejsze te kojce.
potem u tego samego sprzedawcy kupiliśmy bramki antydzidziowe, nie takie rozporowe, albo z listwą na dole, ale składane, jak znajdę zdjęcie to dam. Nazywały się bramki dla psów :-p. U nas sie super sprawdziły, dopuki jas nie nauczył się ich otwieac, no ale on majac troszke ponad rok zorgryzł już wszystkie zabezpieczenia zewnetrzne do szafek.
Teraz będę musiała wykombinowac jak zabezpieczyc wyjście z kojca, by janek brata nie wypuszczał.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry