reklama

Zakupy styczniówek 2009

Melulu super ten kojec Ja też mam otwartą kuchnię i nie wyobrażam sobie ciągłego wyciągania Kluska ze wszystkich szafek o kuchence nawet nie wspomnę:dry:

reklama
oo Melulu duży ten kojec :-D my mamy taki zwykły siatkowy, ale nasza Ola nie bardzo lubi tam się bawić, na razie się przyzwyczaja :tak:
Klaudia - ja też kupiłam Pana Metka, dzisiaj :-)

Ostatnia edycja:
Zazdroszcze tego harmonijkowania, ja mam taki ale bez tej opcji, bo był wtedy 100 zł tańszy. Ale kojec super, nam się bardzo sprawdzał, taka klatka dla dzidziaka, możesz tam powstawiac zabawki, materacyk, bujaka, potem mebelki.

Melulu - bardzo fajnie wygląda zagroda :-)
przez moment myślałam o czymś takim, tylko jakoś tak ma obawy co do tych szczebelków. poprostu już widzę jak Skrzat wali się głową.
oczywiście walenie się głową w przedmioty jest nieuniknione - w końcu jak dziecko raczkuje to niejedno zderzenie przed nim.

kojec mam duzy siatkowy juz w uzyciu...

Madziu - co to znaczy duży ???
jakie ma wymiary ???
przyznam, ze oglądałam już kojce na allegro i największy kwadrat jaki znalazłam to 97x97 cm.

Moja Julcia
hvwbow.jpg

3322xeg.jpg

Aga kojec ma 100 na 105 miałam problem ucis do do sedana gdy jechał na przechowanie..

wprawdzie ja jeszcze nie rozglądałam się za fotelikami samochodowymi, bo młoda jeszcze się mieści w nosidle, chociaż już pomału stópki nam wystawać zaczynają, no ale ja myślę żeby teraz zakupić chyba do 18 kg a potem kolejny na dalszą wagę - w każdym bądź razie nie chcę teraz kupować takiego, który może być dla dzieci ponad 30sto kilowych ;-) chcę to rozłożyć na dwa foteliki :tak:
myślałam o maxi cosi tobi - ale tak jak pisałam, jeszcze dokładnie tematu nie zgłębiałam ;-)

krzesełko zamówiłam takie:
BAMBI_ BABY DESIGN_KRZESEŁKO+_Fisher Price_ (675825721) - Aukcje internetowe Allegro
na razie czekam :-)

Mamjakty - ja mam takie krzesełko i jestem z niego baaardzo zadowolona a Karolka je wprost uwielbia :-) jak zmywam (a szaleje za dźwiękiem szumiącej wody) przystawiam krzesło niedaleko zlewu i ona zaciekawiona patrzy jak matka charuje hihihi i obiad jestem w stanie ugotować znacznie szybicej aniżeli jak mała na stole w foteliku bujaczku wyginała się żeby zobaczyć coś więcej.
Twoja Ola będzie baardzo zadowolona zobaczysz :tak:

Melulu - ja mam ten kojec - i jest super :-):-):-)
My mamy nieduże mieszkanie i jak rozstawiony jest jumper (którego wprost mala uwileia i śmieje się w głosjak w nim podskakuje) i inne meble to jakbym tak wstawiła jeszcze normalny kojec siatkowy to nie mielibyśmy się jak ruszyć a tak to grodzę małą w połowie pokoju i jestem pewna że nic jej nie będzie.
Aga_q a z tym waleniem w głowę to nie jest tak strasznie. Ja mojej Karolce wrzucam kołdrę i koce na podłogę one sa oparte o dolną część szczebelków i mała jeszcze ani razu się nie walneła w łepetynkę :happy2::happy2::happy2: nie wiem, może w przyszłości będzie gorzej ale póki co jest superaśny ten kojec

i dziewczyny jumper jest tez bombowy wkładam małą na 5 min i nigdy bym nie przypuszczała że mała będzie się tak cieszyć. Ja stoję na przeciwko Karolki i skaczę podnosząc ręce do góry a Karolka po chwili w śmiech i zaczyna skakać w jumperze też z rączkami uniesionymi do góry :szok::szok::szok::-D:-D:-D ona jest świetna hihihihi po 5 min jej się nudzi ale powiem wam że ja nie jestem w stanie tak jej rozśmieszyć jak to urządzenie :-)

Ja mam taki po Michasiu tylko czerwony. Ma regulacje polozenia i jest od 0 do 25 kg http://www.sklepbambino.pl/product-pol-1774-Fotelik-Play-Beat-0-25-kg-kolor-Blue.html.
Nam sie sprawdzil..

Rondzia a czy ten materiał jest przepuszczelny w tym foteliku?
Ja też go oglądałam w necie i zastanawiam sie czy mała się nie bedzie pocić bo ten co mam teraz wyściełany jest sztucznym paskudztwem i mała jak jest ciepło to w mig od razu ma mokre plecki i główkę :baffled:
W sklepie tez oglądałam różne foteliki ale niestey większość z nich ma sztuczny materiał :-(

O właśnie!
Już wiem czego nam brakuje! Kojca! :tak: Pewnie niedługo i na Julkę przyjdzie czas że zachce się jej śmigać po podłodze.

Strasznie podoba mi się ten 8-kątny, bo wydaje się być duży. Chyba też się skusimy :tak:

reklama
krzesełko właśnie mi doszło :-):-)
świetne jest, więc też mogę szczerze polecić :tak: materiał owszem śliskawy, ale nie jak cerata, a oprócz tego jest wkładka frotkowa :tak:
nasz kojec jest chyba podobnych gabarytów jak Madzi - tzn nasz jest kwadratowy, ale tez duży się być wydaje, chociaż no nie oszukujmy się - za dużo miejsca do raczkowania to w nim nie ma :sorry2: wiadomo, że taki szczebelkowy jest większy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry