Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kojec mam duzy siatkowy juz w uzyciu...
wprawdzie ja jeszcze nie rozglądałam się za fotelikami samochodowymi, bo młoda jeszcze się mieści w nosidle, chociaż już pomału stópki nam wystawać zaczynają, no ale ja myślę żeby teraz zakupić chyba do 18 kg a potem kolejny na dalszą wagę - w każdym bądź razie nie chcę teraz kupować takiego, który może być dla dzieci ponad 30sto kilowych ;-) chcę to rozłożyć na dwa foteliki
myślałam o maxi cosi tobi - ale tak jak pisałam, jeszcze dokładnie tematu nie zgłębiałam ;-)
krzesełko zamówiłam takie:
BAMBI_ BABY DESIGN_KRZESEŁKO+_Fisher Price_ (675825721) - Aukcje internetowe Allegro
na razie czekam :-)

nie wiem, może w przyszłości będzie gorzej ale póki co jest superaśny ten kojec

ona jest świetna hihihihi po 5 min jej się nudzi ale powiem wam że ja nie jestem w stanie tak jej rozśmieszyć jak to urządzenie :-)Ja mam taki po Michasiu tylko czerwony. Ma regulacje polozenia i jest od 0 do 25 kg http://www.sklepbambino.pl/product-pol-1774-Fotelik-Play-Beat-0-25-kg-kolor-Blue.html.
Nam sie sprawdzil..

Pewnie niedługo i na Julkę przyjdzie czas że zachce się jej śmigać po podłodze. 
materiał owszem śliskawy, ale nie jak cerata, a oprócz tego jest wkładka frotkowa 
wiadomo, że taki szczebelkowy jest większy