reklama

Zakupy styczniówek 2009

:cool2:kjurde... a ja zakupiłam w koncu puzzle piankowe coby robiły za matę - bo koc na panelach się marszczy i Mała nożkami jak sie odpychała to nie miała oparcia.
Po przyniesieniu ich do domu, patrzała jak je łączyłam i po chwili juz lezała na nowiutenkich puzzlach , poogladała pomacała - zadowolona odwrociłam sie żeby konczyc obiad - po minucie odwracam się a Olka lezy z puzzlem w ręku i z błyskiem w oku go gryzie.... Najlepsza zabawa rozwalanei maty puzzlowej:angry: Zaczyna od brzegu, łapie i ciagnie do gory.
Na czym bawia się Wasz dzieciaczki? Mata edukacyjna jest juz przymaława i Ola ją na czesci pierwsze rozbiera - koc sie marszczy slizga. Nie mamy dywanów - wszedzie panele, jedyna wykladzina dywanowa jest w sypialni, ale tam jest za mało miejsca na harce. Dziś dałam córę na panele po prostu z zabawkami ale Olka obraca sie b czesto no i przy obrocie brzuch plecki glowe sobie obija.... - jakies pomysły?

reklama
Ostatnio kupiłam Pana Metkę ale Ola niestety nie bardzo chce sie nim bawić, chyba jest za mały, za lekki i nie szeleści. Mnie sie bardzo podoba muzyczka z dołączonej płyty.
Kupiłam też czarny stanik do karmienia , bo nie mam żadnego żałuje że dopiero teraz, mam takie 2 białe i bardzo je lubie :Alles II A BIUSTONOSZ KARMIENIA biały czarny 85C (695319368) - Aukcje internetowe Allegro
Zlicytowałam krzesełko z tacką które polecałyście z IKEA, do samochodu dla Oli panel pod nogi sklep.dzidzio.pl -> ŻABKA panel pod stopy TL1044010, Tiny Love
małej sie podoba , poza tym Kule Simba wspomagającą raczkowanie, tu jest filmik pokazowy: [video=youtube;oIpJwCHE2mw]http://www.youtube.com/watch?v=oIpJwCHE2mw[/video]

Melody - u nas też goły parkiet i bedzie trzeba coś z tym zrobić

Kupinosia, w Elku na głównej ulicy Wojska Polskiego jest duzy sklep Galeria Centrum. Po prawej stronie od wejscia jest duzy sklep z biezlizna i maja bardzo duzy wybor bielizny Alles. Babki tez sa superfachowe... W razie jakbys tam byla polecam.. Sama tam kupilam dwa i babki tak mi romiar dobraly ze pierwszy raz w zyciu chyba nie czuje ze bielizne nosze..
Ja mam takie http://alles.pl/stronka/mama2009/Bi_Mama_Bianca.jpg

i http://alles.pl/stronka/mama2009/mama_papaya.jpg.

A na marginesie chcialabym wiedziec kiedy te modelki rodzily

Ja mam dywan w salonie na tym koc i tu się nie marszczy ale na części z panelami strasznie się ślizga Też myślę o puzlach piankowych tylko u nas to wejdą ze 3 paczki a goła podłoga odpada bo młody potrafi jesze z główki strzelić:confused: takie odległości jak na matach to Klusek w chwilę pokonuje więc też do niczego:sorry2:

no też mam puzzle piankowe i muszę dokupić jeszcze paczkę bo młody zazwyczaj jak przewrót robi to centralnie głową o panele i jest ryk....sama nie mam pomysłu bo panele w każdym pomieszczeniu...

Rondzia - byłam w tym sklepie ale na allegro nawet z przesyłka wyszło mi taniej. Te Twoje są ładniejsze ale ja mam jakiś opór bo te staniki są chyba z fiszbiną i koronką, ale jak piszesz że są faktycznie wygodne to ok. Ten mój model to taki bardziej sportowy no ale wlasnie sprawdzony.

Melody- czy te puzzle można jakoś łatwo utrzymać w czystości ?

reklama
Melody- czy te puzzle można jakoś łatwo utrzymać w czystości ?

Wg instrukcji i ja tez tak zrobiłam - przeciera się je wilgotną szmatka - ja jeszcze dodatkowo na sucho je wytarłam.

mamjakty - wlasnie dzis wpadłam na ten kocyk też - jak na razie się sprawdza - mam tez drugi pomysł - mamy reszte wykładziny dywanowej na strychu - dam ją chyba obszyc w Komforcie i niech Mała pomyka na tym
.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry