reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
izkab Ja jestem zadowolona z tego śpiworka, nie wiem jak będzie się sprawował zimą ale myślę, że bedzie ok. Dziś wiał wiatr i było bardzo zimno mały miał na stopkach same rajstopki i nogi były cieplusie:tak: Poza tym polarek to nie wszystko między nim a materiałem zewnętrznym jest jakies wypełnienie i to ono daje pewnie to ciepło wiec nie szkodzi że śpiworek jest cienki w dotyku. A zimą dojdzie kombinezon i mozna jeszcze nałożyc tą osłonkę na nogi.
Lucy - dzięki :-D kupiłam też ten śpiworek, rzeczywiście na dotyk to on za gruby nie jest... na jesienne chłody jest super, a co będzie zimą - zobaczymy :sorry: jedno co mnie w nim wkurza, to to, że jest odpinany tylko z jednej strony i jak Karolka będzie ubrana w kombinezon to ciężko będzie ją do niego zapakować :eek:

U nas mokry ręcznik do tego nawilżacz ale taki "na kaloryfer"....ale sie sprawdza o dziwo bo nawet podczas suszy w powietrzu w sypialni zawsze jest jakies lepsze powietrze :-)

Ja sie pochwale moimi zakupami

Śliczne rajstopy,rajstopki rozm 80-86 Z ABS ! (759096755) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne rajstopy,rajstopki rozm 80-86 Z ABS ! (759098281) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne rajstopy,rajstopki rozm 80-86 Z ABS ! (759100005) - Aukcje internetowe Allegro

Spodnie są super do tego sweterek i bezrękawnik i cudo :-) Mój chrzestny kupił Zarazkowi mega dresiarski dresik 3 częściowy...a moja mama uparła sie na kurtke bardzo ciepła podszytą polarem...A mnie martwi że chyba jej nie zdąży ubrać...No i pierwsze prawdziwe buty Piotrka z CCC...w ccc są bardzo tanie a dobrze wykonane buty dla dzieci...my za te daliśmy 35 zł a kolekcja z tego roku...

A teraz czekam na wypłate bo mam jeszcze stos innych rzeczy do kupienia :-)

Załączniki

• swetr.jpg
    swetr.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 57
  • gacie.jpg
    gacie.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCN1283.jpg
    DSCN1283.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN1285.jpg
    DSCN1285.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCN1295.jpg
    DSCN1295.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSCN1297.jpg
    DSCN1297.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 52
Faktycznie w CCC duzy wybór ale niestety często te buciki sa sztuczne i sztywne.. aczkolwiek jakies tez tam kupiłam młodej.. ja z tych co na buty duzo kasy wydaja... bow ychodze z załozenia ze lepiej jedne a porzadne.. i kiedys taki stary pediatra mojej mamie powiedział ze buty musza byc porzadne a ubrania moga byc po starszej siostrze... i tej zasady sie trzymam;-)

ja teraz odkupiłam od kumpeli buty po jej synku który miał je ubrane dosownie kilka razy i tylko do wózka a i mam zimówki i półbuty po Juli takze te ten zakup z głowy.. jedeynie papucki musze jakies kupic tzn zadne szmaciane na gumie bo to szajs i tylko noga sie krzywi i poci (zboczenie zawodowe badam dzieciom stopy i kolana w szkole)

Adiva ubranka superanckie....

ja też będę chciała kupić jakieś butki po domu, ale to dopiero jak młoda zacznie chodzić, póki co są próby stawiania pierwszych kroczków przy meblach - ale do chodzenia sprawnego jeszcze daleko - póki co skarpetki myślę, że wystarczą :tak:

a zakupy rewelacyjne ;-)
ja muszę czapkę zimową kupić, bo nie mamy! a tak to chyba wszystko już posiadamy :tak:

Mamjakty ja te paputy potrzebuja bo u mojej mamy panele a to niestety nie to samo co parkiet i mimo ze w domu ciepło to podłoga zimna i sliska.. skarpety z abs sie nie sprawdzja w takich warunkach

u nas też wszędzie panele są, ale wyszłam z założenia że skoro Ola głównie raczkuje to po co jej takie sztywniejsze butki? pewnie jak zacznie częściej bywać w pozycji stojącej to jej cos kupię :tak:

Melody ja głownie sandałki po domu uzywam Bucik przewiewny, z twarda wysoka pietą co by sie nie rozczłapały... miekie paputki powoduja ze dzeci chodza obok butów, nigdy nie kupuje sandałów z paskiem na pięcie... widziałam w Memo papputy napewn dlastarszych musze zapytać rechbilitantki jakie kupic najlepiej.. żałuje ze nie kupiłam sandałków z ecco bo były malutkie
i przecenione

wiem w addasieczy nike'u czy jakims innym firmowym sa takie fajne buciki dz miekpodeszwa dla niechodzacych albo zaczynajacych..ale jeszcze nie miałam okazji poszukac

z Julka było troche inaczej bo ona w lipcu juz za raczki chodziła a we wrzesniu sama (miała 10 miesiecy ) w łatwiej było buty kupic- latem było ciepło wiec nie było problemu zbieganiem po domu - boso było ok a jak chłodniej to sandałki

Ostatnia edycja:
reklama
To prawda że nie wszystkie buty w CCC są dobrze wykonane chociaż jak dobrze poszukać to można na coś fajnego trafić...No i ja jeszcze takiej wagi do tego nie przywiązuje bo to chodziło o to żeby ubrać małemu buty bo rajstopki i skarpetki to troszke za mało...A chodzić jeszcze nie chodzi...Jak zacznie człapać to wtedy kupimy coś lepszego..Ale to podejrzewam najszybciej styczeń / luty....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry