Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jest fajna taaaaka wielka że chyba będę musiałą na taborecik wchodzić żeby sięgnąć do górnej półeczki :-)
śliczną masz córeczkę - teraz pewnie już mała pannica z niej jest :-)
Kluliczku, daj znać, jak to się szyje, bo ja kupiłam jeden taki błękitny polarek 130x170 za 7,49 i pewnie to taki sam, jak Twoje albo prawie. A przyznam, że nigdy w życiu nic jeszcze nie uszyłam, poza przyszywaniem guzików i wieszaczków do ręczników :-) Czy są jakieś pułapki przy tych polarkach (np. coś się pruje, trzeba podwójnie podwijać itp.)?Teraz jak będę na chodzie zabieram sie za cięcie kocyków. Mam 2 z ikei polarki 130x170 i jeden krowiasty 150x200.
Doszły do nas juz półśpiochy dla Miśka :-). Fajne są, duzo lepsze niz na zdjęciu, jestem zadowolona :-)
![]()
i pościel do wózka doszła :-). Super. Teraz jak będę na chodzie zabieram sie za cięcie kocyków. Mam 2 z ikei polarki 130x170 i jeden krowiasty 150x200.

;-), miałam do Naci w rozm. 56 i 62 i długo starczyły, bo takie duże wychodzą
. Teraz też będę używać, ale w rozm. 56 chcę kupić ze 2 pary, co mniejsze jednak będą, bo wtedy to się Nacia topiła 
.