reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Dziś pierwszy raz kupiłam coś dla mojego maleństwa :) kupowałam ostrożnie bo niestety nie znamy jeszcze płci :/ także wzory byłu unisex :) w sumie to nic wielkiego tylko kilka body takich bieliźnianych z krótkim rękawkiem (w auchanie po 4,99 ) naprawdę z dobrej bawełny :D polecam :) doszłam do wniosku, że czas kompletować wyprawkę bo ceny są tragiczne, a pomijam firmowe rzeczy, niestety są nie na moją kieszeń. Pytanie moje brzmi w ilu stopaniach w pralce trzeba prać niemowlęce rzeczy?

Leika sukienusia faktycznie śliczna. Ostatnio jak moja nowa pani doktor potwierdziła, że faktycznie urodzi nam się córeczka, to jakoś przemogłam się i zaczęłam ostrożnie robić zakupy. I szczerze przekonałam się do firmy cheeroke w tesco. Bawełna jest naprawdę super a ceny przystępne. Nabyłam zatem trochę bodziaków, pajacyków welurkowych itp. A ostatnio poszliśmy z mężem oglądać wózki w sklepie (te upatrzone wcześniej w necie) i okazało się że wszystkie są do d.....;) Jednak warto przed internetowym zakupem wszystko w realu poglądać... Mój mężuś tak zawzięcie oglądał, że praktycznie siłą przekonał mnie do zakupu wózka w którym się zakochał... Na szczęście mi wózek też się podoba, przeraziła mnie tylko trochę cena... Zdecydowaliśmy się na x-landera wersja limitowana. Jest leciutki, na czterech pompowanych kołach, a tak zwrotny że jestem sama w szoku bo kółka robi w miejscu:) Jak na razie jestem zadowolona zobaczymy co pokarze w praktyce...

gemini_bb - ja mam X-Landera, model X-1 po synku, wspaniały wózek, nie zmieniłabym go n a nic innego :) Także gorąco polecam :tak:

reklama
LEIKA piękna sukieeczka!! Ja przyznam sie szczerzez jeszcze nie kupiłam sukienusi! Same dresiki i spodnki ale różowe:))GEMINI ja widziałam x-landerka wersja limit świetny jest!!Tez mi sie podoba ale jednak kupujemy Mutsy 4 riderka:)

Do góry