reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Oj muszę faktycznie pójść do sklepu i pomierzyć...przetestować.. jeśli chodzi o koła to też wolałabym na 4 :)
Choć znam zwolenniczki i takich i takich wózków...ojoj trudne decyzje przed nami :)

reklama
Emmaljunga to fajny wózek. Ja mam tańszą wersję, smart duo combi. Nie mam przekładanej raczki, ale nie przeszkadza mi to, no i raczka nie jest obnizana teleskopowo, co akurat mi bardziej pasuje, bo łatwiej robie sobie z niej dźwignie. Ale wózek jest świetny.

Teraz dokupiłam do niego dostawkę (kupiłam z uzywaną emmaljunga bo jak licytowałam osobno to cena doszła ponad 300 zł plus ze 20 wysyłka, a z wózkiem zapłaciłam 270 za całośc. Teraz musze coś zrobic z tym wózkiem, jest stary i wida że uzywany, jedno koło się blokuje przy zdejmowaniu, ale nadal jest niezły). Więc o wózku juz nie myślę.

A jaki fotelik chciałabys do emmy?

Zazdroszczę Wam tych zakupów bardzo, ja na razie tylko wirtualnie wybieram, bo remont kuchni i łazienki zaczynamy w październiku, wiec nic nie kupuję,żeby sie nie zabrudziło. Jedyne co mam to troszkę ubranek. Podczas remontu będę mieszkała u mamy, więc pewnie razem z nią wtedy poszalejemy.

Widzę że czas zgłębić wózkowy temat :-). Raz byłam w takim sklepie i wyszłam stamtąd jeszcze bardziej skołowana niż weszłam. Pojęcia nie mam jaki ma być wózeczek, łóżeczko itp.:confused:. Zielona jestem w tym temacie a do tej pory myślałam tylko o ubrankach. Dostałam trochę fajnych ciuszków w spadku a i tak trzeba będzie coś dokupić. Nie wierzę w żadne przesądy.

Ostatnia edycja:
Kasiu, wystarczy że odwiedzisz duży sklep z wózkami, troszę się do nich "poprzymierzasz" i napewno będziesz wiedziała czy to ten. Oczywiście im więcej ma akcesori tym lepiej - aby było w miarę oszczędnie. I to ja Ci się będzie prowadził - w końcu to pierwsze cztery kółka dla maluszka.
A póżniej zamówisz w necie - weryfikując najkorzystniejsza ofertę cenową. Powodzenia :happy:

P.S. To tak jak z autem. Zawsze kierowała się "miłym" dla oka wyglądem, a tak naprawdę to wygodny fotel przy kierownicy, jego położenie i amortyzacja dają najleszy komfort jazdy - i jakże się miło rozczarowałam przesiadając się z opla do mazdy:tak:

Kuleczko :) Mi też podoba sie ten sam wzek co Tobie , chcem sprawdzić ile kosztuje w hurtowni , i złożyć zamówianie u meża:) co by kupił jak juz sie dzidzia urodzi:)

reklama
Do góry