reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ja też muszę zacząć kupowanie, na razie oglądam..podziwiam :) a sporo zakupów przede mną bo jedynie co kupiłam to jedną bluzeczkę...coś trzeba zacząć robić :)

reklama
Też mam takie misie, dostał od omc chrzestnego, kosztowały wtedy cos pomiędzy 129-159. Wolałabym by były bardziej kolorowe, ale i tak mały je lubił po pewnym czasie :-p.

Gdzieś wsadziłam laktator, wyjełam jakis miesiąc temu zeby miec w gotowosci dla sasiadki i kurcze nie wiem co z nim zrobiłam. teraz czeka mnie przekopanie całego domu :szok:.

a ja dzisiaj się skusiłam w sklepie na ciuszki..ehhh miałam tylko pooglądać...No ale przecież przydadzą się :)))

Załączniki

• P1020994.JPG
    P1020994.JPG
    82,3 KB · Wyświetleń: 40
  • P1020995.JPG
    P1020995.JPG
    68,5 KB · Wyświetleń: 43
  • P1020996.JPG
    P1020996.JPG
    58,4 KB · Wyświetleń: 38
  • P1020997.JPG
    P1020997.JPG
    58,7 KB · Wyświetleń: 40
Ja dołączam do zespołu niekupujących :-)
Nadal nic nie kupiłam. W domu nic nie mam bo to moje pierwsze dziecko, a w spadku po znajomych też nic nie dostanę. Do tego moja mama zapowiedziała, że jest przesądna i nic mi nie kupi dopóki się Mała nie urodzi. Więc tak jak niektóre z nas muszę kupić WSZYSTKO.
I tak się zastanawiam, co mi powie, że to już jest ten dzień, kiedy TRZEBA się wziąć za zakupy? Ostatnio miałam z moim mężem dyskusję na temat i on kazał mi natychmiast iść coś kupić - tylko po to, żebym przestała mu zawracać głowę pytaniami, kiedy powinniśmy zacząć kompletowanie wszystkiego :-D Ale brakuje mi jakiegoś zdarzenia, które mi powie, że to JUŻ CZAS.
A co do samego kupowania - miałam okazję pojeździć sobie po mojej okolicy wózkiem urbanrider next mutsy i oczywiście jako jedyny, który na razie widziałam z bliska, strasznie mi się spodobał, zwłaszcza na moje wertepy. Wiecie coś o tym wózku? Warto kupić?

Melulu fajniuchny ten wozeczek ,ale przed kupnem sprawdz jaka jest duza spacerowka bo mi sie jakas mala wydaje...ja kupilam moj z duza spacerowka do 4 lat naprawde wygodna duza....inne z trio byle stosunkowo male

ale fajny ten wózeczek, spacerówka wydaje mi się duża i fajny fotelik dla mniejszego dzidziusia, który można jako nosidełko wykorzystać, gondola wydaje mi się tez być duża i głęboka - ale skoro piszesz melulu, że miałaś okazję nim pojeździć to pewnie zauważyłaś wady i zalety - dla mnie wadą cena jest niestety - ale to wózek na lata w sumie, bo i na spacery dla starszaczka :-) no bo ja to dwa będę mieć wózki ;-)

reklama
W sumie to ja nie wiem, jak wygląda trzyletnie dziecko w spacerówce, ale 9-ciomiesięczna córka kumpeli się w niej topiła :-D A koleżanka jeszcze chwaliła, że i gondola jest duża, a ponoć np. w Chicco rozmiar gondoli jest totalną pomyłką. Co do ceny... cóż, nie chcemy poprzestać na jednym dziecku, więc wózek ma szansę się zamortyzować ;-) A co, jak szaleć to szaleć :-D

Do góry