reklama

Zakupy styczniówek 2009

OJ co do przeciwwskazań do wzorzystych poszewek to ja nie mam pojęcia..nic na ten temat nie słyszałam...chyba najważniejsze zeby dla Maluszka wygodne to było..
Raczej myślałam w drugą stronę. Ponoć pokój dla malucha powinien być kolorowy, wtedy lepiej się rozwija i wzrok i zdolność koncentracji (dzidzi trenuje ogniskowanie wzroku na kształtach określonego koloru). Więc może pościel w różnokolorowe zwierzaki też tak działa? A z drugiej strony do spania to lepiej dziecka nie absorbować nadmiarem wrażeń, więc już nie wiem, co lepiej :)

reklama
Aniu,

wszystko kupilam u jednej osoby:
!!Pięęękna pościel 9-el. MIŚ !!! (427024312) - Aukcje internetowe Allegro
podaję przykładowy link z aukcji.

Twoje mebelki są śliczne :-) Cały ten komplet z misiem na chmurce jest również dostępny w kolorze niebieskim. Ceny są atrakcyjne i ciesze się że każdą rzecz można kupić osobno, bo nie chcialam kompletu z baldachimem (posłuchałam waszych rad - pranie, prasowania itp)
Celinka bardzo słodkie zakupy ;-)

Dzięki waszym opinią i wymianie zdań, zakupy są o wiele łatwiejsze - bo w końcu wiem czego słuchać. Całe szczęście ży żyjemy w dobie internetu ;-)

Oczywiście czekam na kolejne fotki "zakupowych szaleństw" mamuś, które się dopiero rozkręcą ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry