reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Jeśli chodzi o karuzelkę to ja razie też tylko przeglądam. W pierszej kolejności muszę się zaopatrzyć w niezbędne rzeczy. Póżniej będe myślała o rozrywce :-)

Pysia dziękuję za link, własnie się dopatrzyłam że nie wziełam wypełnienia do pościeli do wóżka. Dzięki :tak:

chyba przestane wchodzić na ten watek bo aż coś mi sie robi jak widzę te śliczne zakupki, a ja jeszcze nic nie mam :dry: ale dziś jadę do krakowa, muszę pracę skończyć pisać i w końcu się obronić i wtedy zacznę świrować :-D hehe ;-)

mamjakty ja tez sobie chyba odpuszcze zaglądanie tutaj:-) ja własciwie tez nic nie kupiłam (3 pary spiochów, 2 body, czapka, 2 kaftaniki) a gdzie reszta??? fakt mam walizke po Julce oraz łozeczko,kazruzelke, wózek, przewijak, wanienke stare nosidełko do auta , lezaczek, kojec, mini łożeczko ..

Załączniki

• mini.JPG
    mini.JPG
    49,2 KB · Wyświetleń: 42
  • leżaczek.JPG
    leżaczek.JPG
    50,7 KB · Wyświetleń: 36
no ja też niby coś tam mam od kuzynek, ale sama jeszcze nic a nic nie kupiłam - a na pewno muszę kupić jakąś pościel, kocyki, kombinezon na zimowe spacerki, pieluchy no i jakieś kosmetyki - z ciuszków nie będę szaleć bo sporo tego mam, a pewnie mała dostanie jeszcze jakieś w prezencie od odwiedzających ;-) ale jak tak patrzę na zakupy dziewczyn to mi tak głupio, że ja nic nie kupiłam :zawstydzona/y:

mamjakty życzę powodzenia przy obronie :tak:
Dziewczyny a ja nic, kompletnie nic :-( i nie dostanę bo nie mam od kogo. Ani w rodzinie, ani najbliższe koleżanki nie mają małych dzieci a jak mają to duże.
Także pomimo iż nic nie kupiłyśce, zawsze jakieś drobiazgi już macie.
A ja to wszytko będę dopiero gromadzić :happy:

Pociesze Was ze ja tez mam jeden ciuch kupiony i koniec. Mam co prawda po synku lozeczko, lozeczko turystyczne, karuzelke, laktator i takie tam inne, wozek i sporo ubran ale jeszcze nie przejrzane co i jak. No i przede wszystkim czekam az bede wiedziala kto tam siedzi inside...

reklama
Do góry