reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Zwrócicie uwagę na wielkość kółek przy doborze wózka.. te z chico są według mnie za małe.. bardzo zle się jeździ potem po chodnikach i ogólnie złych warunkach np. jak tej zimy spadnie śnieg :):) ale wybór nalezy do Was jak ktoś mieszka w mieście i są dobr chodniki to mozna sobie pozwolić...
mój stary wózek jest za wielki i nie mieści mi sie do samochodu, chyba też musze się rozejrzeć za czymś nowym...a stary sprzedamy na allegro :)

reklama
Z dwóch propozycji wybrałabym zdecydowanie zielone - są cieplutkie :tak:, a niebieski to taki zminy kolor, choć najbardziej krecą mnie kolory stonowane - pieski na ecri tle.
To może spaczenie pracy z projektami graficznymi, ale wolę jak maluszek będzie na pierwszym tle w łożeczku, a pościel na drugim.
To oczywiście indywidulna sprawa - są zwolenicy bardzo kolorowych dodatków

Chyba musisz sama podjąć decyzję co ci się Madzia najbardziej podoba - aby pożniej było miło patrzeć :tak:.

mi tez jakoś bardziej podobają się wzory na tle kremowym - żyrafki na przykład :-)
tak jak to kuleczka_ok napisała - to co się podoba to sprawa indywidualna każdej z nas :-) chyba raczej Ci nie pomożemy, jedynie jeszcze bardziej namotamy w głowie :sorry2::laugh2:

MADZIA Piękna pościel!!ja też wziełabym niebieską:))Kupiłam już troszkę cuszków dla nasej małej ale napsizcie w jakich rozmirach te ciuszki? mam najwiecej w 62 ale też pare kaftaników 56!Co do wózia to bylismy oglądać i kupujemy Mutsy 4 Rider! Gondolka nie za duża ale do 5-6 miesięcy wystarczy potem będzie ciepło i w spacerówce będzie dzidzia jezdzić! Tylko kolorki nam zostały do wybrania bo chcemy cały zestaw ale gondolka inny kolorek spacer tez inny plus fotelik ale taki zwykły!Jest zwrotny i ma pompowane kólka:) zresztą nie ma idealnego wózka a te Roany to mi sie nie podoają niestety..

mi sie bardzo podobają te slimaki zielone. W przyszlym miesiącu chcemy poscielke kupic.
Po Oliwii mam zyrafki ecri.

reklama
w koncu zamówiłam neutralne niebieskie serduszka (taka ze słonikami) razem z zasłonka , i przybornikiem a do wózka zielone ślimaki. Wybór padł na te słoniki po przemysleniu faktu ze dzieci beda razem mieszkać w pokoju a mebelki niebieskie , tapicerka Julkowego tapczanika idywan też A firanka w młodych bohaterów kubusia puchataka

Do góry