reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

A co do samego kupowania - miałam okazję pojeździć sobie po mojej okolicy wózkiem urbanrider next mutsy i oczywiście jako jedyny, który na razie widziałam z bliska, strasznie mi się spodobał, zwłaszcza na moje wertepy. Wiecie coś o tym wózku? Warto kupić?

wybor swietny- jezeli nie przeszkadza ci jego waga jak i gabaryty po zlozeniu. mialam go i moge szczerze polecic.

reklama
Ja się chyba z wózkiem wstrzymam do rozwiązania -za dużo jest tego na rynku i za nic nie mogę się na żaden konkretny model zdecydować!!:baffled:

wczoraj wparowałam do C@A i w koncu kupiłam kombinezon (62) i kurteczkę (68) -chciałam zestaw ze spodenkami ale były tylko na 62 a potem juz na 74

wklejam tez fotke wczesniejszych zakupów..

Załączniki

• kombinezon.JPG
    kombinezon.JPG
    41 KB · Wyświetleń: 63
  • spiochy.JPG
    spiochy.JPG
    53,5 KB · Wyświetleń: 59
MADZIU piękne rzeczy kupiłaś:)) a kombinezonik jest boski:))Ja w środę jade taki kupic dla mojej małej:))dobrze wiedzieć ze w C&A są takie piękne!!

Kasiu są też rózowe!!! wogóle lubie tam robic zakupy bo rzeczy są dobre gatunkowo i z dobrych firm Nawet majtki Julce tam kupuję Fakt nie sa tanie.. Kombinezon 79 kurtka 49..

79 zł za taki kombinezon to bardzo przyzwoita cena - myślałam, że takie kombinezony to ponad 100 zeta kosztują - na allegro spodobały mi się takie, które w okolicach właśnie 100 zł oscylowały - ale skoro w C&A są takie ładne, to chyba się tam przejdę z mężusiem - jak będziemy mieli okazję :-)

Madzia nasze dzieci beda w tych kombinezonach wygladaly jak blizniaki :-D 79 zl za taki kombinezon to nie jest duzo. Wiekszosc kosztuje powyzej 100 zl, a nawet 200. Ten kombinezon jest super, bo nie trzeba do niego kupowac dodatkowo bucikow, no i rekawiczki sa w komplecie.

Nio ja ceną też jestem zaskoczona! Widziałam w Smyku kombinezoniki za ponad 100 zł ale w środę robie rajd po Silesii i na pewno kupię kombinezonik dla małej:)) w pierwszej kolejności idę do C&A oczywiście;)) wole teraz kupić bo mi wykupią pozniej;)) a lepiej rozlozyc wydatki na miesiace niz wszystko na grudzien zostawic!
MADZIA aaa i teraz widze ze Ty ze Śląska jestes:) ja też!! jakie jeszczepolecasz sklepy dla dzidzi??

reklama
Do góry