reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

wylażłam w koncu z domu pierwszy raz od soboty i pokulałam sie do sklepu dzieciowego i teraz sama jestem wsciekła na siebie ze kupiłam tą pościel na alegro.. Najdroższy Gluck 3 el był po 129 zł.. inni producenci poniżej 100zł.. A jaka bawełan gładziutka jak nasze babcie miały.. Az mnie szlag jasny trafił.. Czekam na następny miesiac i sobie jakąś kupie

reklama
Ja wybrałam wstepnie pościel z AMY ! Jest fajna gatunkowo i bardzo mi sie podoba:) Ale chyba muszę jakies 2 kupic wiec jedną wezme cały komplet a druga na zmianę tylko poszewki, ochraniacz i przescieradełko! wtedy są tansze.

Ja właśnie wróciłam z zakupów i jestem bardzo zła, bo chciałam kupić sobie jakieś spodnie ciążowe i oczywiście nic z tego bo żadne na mnie nie pasują-wszystkie są ogromne:szok: znalazły się jedne rozmiaru S ale i te miały jakieś szerokie nogawki i nic z moich zakupów:-(

Ja też jestem wściekła do kwardatu :wściekła/y::wściekła/y:
Nie miszczę się w żadne sukienki a idziemy niebawem na wesele, więc poszłam połazić po sklepach i co????? NIC...........buuuuu
nie dość że nie znalazłam nic fajnego to jeszcze te niefajne rzeczy są takie drogie że nóż w kieszeni się otwiera
WWWWWWWWWWRRRRRRRRRRRRRR :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do tego wszystkiego dzwoniła moja mama i okazało się że zrobili nam zdjęcie na fotoradarze i dokumenty wysłali już do sądu grodzkiego bo nikt się nie zgłosił w wyznaczonym terminie :crazy: kurcze mam dość wszystkiego wwwwwrrrrrrrr zamiast kupować ciuszki dla Karolki to będziemy musieli zapłacić 400zł :angry::angry::angry: :szok::szok::szok::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
anik567- dokładnie - Rondzia ma rację!!! Ja równiez idę na wesele i zakładam sukienkę którą kupiłam przed wakacjami odcinaną pod biustem,krojoną ze skosa- pasuje jakl ulał - a że tyłek wygląda w niej jak szafa trzydrzwiowa to trudno wybaczą mi - to Panna Młoda ma olśniewać urodą a nie ja:-pPowodzenia coś znajdziesz!!!!!
tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

reklama
ja byłam na weselu 6 września i miałam taką kieckę - wykorzystam ją równiez potem ..

Załączniki

• kiecka.JPG
    kiecka.JPG
    63,2 KB · Wyświetleń: 80
Do góry