reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ten lezaczek ma tez moja kolezanka i bardzo zadowolona! Chyba jest wiec dobry, bo widac, ze chodliwy.

Malpko, co do wozkow Jane to faktycznie w Polsce ponoc z serwisem masakra. Czeka sie tygodniami. Ja sie zdecydowalam, ale ja do hiszpanskiego producenta mam rzut beretem. W Polsce to nie wiem, chyba bym dala sobie spokoj.

Ania, u nas we Francji tez wozie taniej niz w Polsce :-) Za moj w kraju musialabym zaplacic dobre 600 zlotych wiecej. I gdzie tu logika...biedne te Polki ;-)

reklama
Dziewczyny a wiecie jak mogę zamówić pościel z Glucka?? Bo na ich stronie głównej to chyba tylko hurtem można:-:)wściekła/y:a u mnie w wiosce nie ma salonu:-p:-pa zastanawiam się nad tymi nowymi modelami WARNER BROS...intensywne kolorki ale fajne!!!!!
Dzisiaj doszły do mnie zamówione bodziaczki z krótkim rękawkiem-są super!!!!!!Polecam wszystkim!!!!Koszt tylko 20zł!!!!!!!!!:tak:
5 szt body z krótkim rękawem RÓŻOWE 50/56 (450799430) - Aukcje internetowe Allegro

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Ja mam podobny lezaczek tez z fishera i jestem zadolwolona.. (moj miał jeszcze taka płozę do przodu wyciaganą że nie hustał sie tylko był taki lezacy bardziej wtedy...
Z fisera mozna kupowac w ciemno bo ma naprawde super towary ja mam kilka rzeczy i jestem Bardzo zadowolona!!
Kupiłam sobue koszule nocnąa - taka zwykła z targu za 30 zł rozpinana Były jescze takie zakładane ale sie bałam ze w takiej moze byc chłodno bo duzy dekolt ma...

I zamówiłam szkła do okularów bo wczoraj mi sie rozleciały..

To mamy taki sam bujaczek-lezaczek. Teraz go złozyłam, bo Janek z jniego nie korzysta.
A co do Fishera, to mi nie sprawdził sie pod wzgledem jakości szczeniaczek-uczniaczek, łapka przestała działac i nosek szwankuje. A że kupiłam w markecie, to po miesiącu rachunek dziwnie wyblakł i mogłam sobie zgłaszac anse :baffled:.

ratunku !!!
w Złotych Tarasach zaniosło mnie prosto do sklepu next-a:szok:
no i już mam dwupak pajacyków ''I love my mummy / daddy'' :zawstydzona/y:
Aga, po ile ten dwupak? Bo moja kumpela jest zakochana w ciuchach next'a, ale ona dla swojej małej szukała głównie egzemplarzy z metkami w ciucharniach, bo ponoć drogie są, a wiadomo, na pierwsze miesiące to długo nie ponosi...

Melulu - ten miłosny kosztował 45 złotych.
kupiłam ''up to 3 months weight 6 kg'';
jeden pajac wychodzi więc 22,50 - a to nie jest aż taka szalona cena, bo w identycznej kupowałam pajacyk w C&A;

a do mnie przyszły dziś te z allegro - I love mummy/daddy - za 35 zeta trójpak - ale jestem zadowolona, bawełna bardzo fajna :tak: no i korci mnie ten leżaczek, strasznie :sorry2: chyba jednak wcześniej go kupię... :-D

reklama
Do góry