reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
a tak wogole to zastanwiam sie czy dokupic jeszcze gondole bo Mała w sumie krótka jest także troche by jeszcze pojezdzila. No i plus gondoli taki ze lezy przodem do mnie!!

ja nie uzylam glebokiego wozka ani razu...jak bylo zimno to jezdzilismy do miasta mala w foteliku
a teraz jezdzimy w spacerowce, mamy taka z przekladana raczka wiec mam mloda jesli chce przodem do siebie, a spacerowka rozklada sie calkiem na lezaco wiec sobie lezy jakw gondoli

ja nie uzylam glebokiego wozka ani razu...jak bylo zimno to jezdzilismy do miasta mala w foteliku
a teraz jezdzimy w spacerowce, mamy taka z przekladana raczka wiec mam mloda jesli chce przodem do siebie, a spacerowka rozklada sie calkiem na lezaco wiec sobie lezy jakw gondoli
u Nas identycznie! najpierw fotelik, a teraz spacerowka na plasko... no chyba, ze mlody ma duza potrzebe porozgladania sie wtedy ustawiamy oparcie w spacerowce do pozycji pollezacej jak w lezaczku ;)

mamakama - kurcze, nie zrozumiałam.
to teraz w czym Mała jeździ ?
nie mieliście wcale gondoli, czy jak ?

No bo sprawa wyglada tak ze do tej pory jezdzilysmy pozyczonym wozkiem od kuzynki bo ten co przywiozlam z Anglii nie sprawdzil sie u mnie na spacerkach!!A teraz kupilam swoj pisalam we wczesniejszym poscie i zastanawialam sie czy dokupicic gondole ale juz zamowilam to po sprawie!!Byla dzisiaj u kumpeli ktora ma x-landera i zmierzylam ile miejsca ma Mała w gondoli i mysle ze jeszcze dobre 3 miesiace pojezdzi takze zamowilam!!

reklama
Perla i Emilka to wy na spacery nie choidziłyscie zimą?? Ja wychodziłam od kiedy Krzys skonczył tydzień...tj od 14 stycznia... Fotelik tylko na zakupy albo do lekarza ..lub inne wyjscie i dzieki Bogu przyczepiony do podwozia bo ja len jestem i do garazu mam daleko a i po przychodni mi sie dzwigac nie chce... co do gondoli to ja raczej 3 miesięcy nie dam razy..mały ma juz 68 cm..

Do góry