reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Kurcze.....w sumie wiesz....Teraz to modny kolor dla facetów :-D :-D ;-)
Ja i Piotrek nie mielibyśmy nic przeciwko...ale tatus wystawił by mnie na noc na balkon :-D

W kurtkach też echo straszne...A ja nie chce nic na zime tylko jesien...Ehhh...

reklama
Do nas również dotarł kombinezon i jestem zadowolona i na szczescie rozmiar ok...kozaczki też już mamy..jeszcze tylko czapka do kupienia i rękawiczki ;-)

My mamy już cały komplecik tzn kombinezon, czapkę, szaliczek, kozaczki i rękawiczki. I kurcze powiem Wam, że w okolicy widzę już coraz więcej maluchów poubieranych w kombinezony i się sama zastanawiam kiedy zacząć Julkę w niego ubierać. Póki co ma jeszcze bardzo ciepłą kurtkę i nigdy na spacerze mi nie zmarzła, więc już sama głupieje :sorry:

jeśli Julka nie marznie to znaczy, że jest jej dobrze tak jak ją ubierasz i nie ma co kombinować ;-)
my nie mamy takiej typowej jesiennej kurteczki - bo mamy polarek, takiego misia no i kurtki zimowe - więc jak zrobiła się "zima" to małą ubrałam w zimówkę, ale teraz jak jest cieplej to misiek jej ubieram i jest ok ;-) do tego kocyk i ochraniacz na nóżki wózkowy jak zaśnie :tak:

Gościu kombinezon wymieni i to na taki sam kolor i model :-) bardzo sie ciesze...Musze teraz odesłać go...Dobrze że znowu ładne temperatury zapowiadają...

Black wydaje mi sie ,że troszke za wcześnie na kombinezon...Kurtka spodnie i rajstopki wystarczą...U nas w Opolu jest głupia moda na ubieranie lekko co sie kończy kolejkami w przychodniach...trzeba pamiętac że dzieciaczki siedzą w wózkach...No i chodzą też później takie dziwne zjawiska w kurtkach ala bolerko, a moja szmata do podłogi jest grubsza niż ta kurtka...Moja koleżanka tak potrafi całą zime przechodzić...

Ja wczoraj na mus kupiłam w sklepie osiedlowym kurtke dla Piotrka...Taką na przeczekanie jesieni - ni to za grube ni za cienkie w sam raz a kosztowała 45 zł więc nie majątek...No i moje dziecko sie wreszcie kapci doczekało..Z wozem strażackim :-D :-D...póki co nosi je po 30 minut dziennie bo wpada mi w dziki szał jak je ubieram, a jak pogina w nich po domu to mu sie jakoś dziwnie stópki wyginają...Musi sie z nimi obyć...

u nas też z allegro kombinezon za mały:-(nie wiemy, czy wymieniać, czy ten sprzedać i kupić nowy, jesze dwa razy pokrywać kosztu transportu- to kura wyjdzie, jakbym w firmowym sklepie kupowała:-(

reklama
Do góry