reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Kuleczko zakupy super - widziałam juz na zamkniętym Leneczkę w sukienusi , supersaneczki , wózeczek z laleczka tez rewelacyjny, narobiłam sobie ochoty na zakupki......

Dziewczyny szukam pomysłu na prezent dla córci na roczek. Chciałabym kupić jeden fajny tak, żeby wszyscy się złożyli bo inaczej utoniemy w zabawkach a już niewiele nam brakuje po świętach;-)
Zupełnie nie wiem co to może być?

przed świętami doszły skarpetki które polecały niektóre dziewczyny...i nie żałuje wydanych pieniędzy...super się sprawdzają :tak:

Ja na roczek szczeniaczka uczniaczka chyba kupię bo tego jeszcze nie ma Fillip

Olka dostała właśnie sanki, huśtawkę i mnóstwo innych zabawek. Jestem za kupnem rzeczy które przydadzą sie na dłużej tak jak właśnie sanki czy huśtawka - żałuję, że nie wpadłam na pomysł, żeby poprosić rodzinkę o ściepę na fotelik nowy.:dry:
Planuję Olce dokupić jeszcze jakieś klocki, jest to rzecz , którą na pewno będzie się bawić długi czas.
Szczególnie podobają mi sie klocki magnetyczne
New! Gbaby 19 Farm klocki magnetyczne Geomag = 24h (856424598) - Aukcje internetowe Allegro

__CHICCO_ KLOCKI MAGNETYCZNE__WALIZKA_ibdi_łodz (864755081) - Aukcje internetowe Allegro

lub drewniane
EICHHORN Drewniana KOLEJKA Pociąg Z KLOCKAMI 41cm (865876119) - Aukcje internetowe Allegro

EICHHORN Kolorowe KLOCKI DREWNIANE 100 el + Sorter (838110091) - Aukcje internetowe Allegro

EICHHORN Drewniana KOLEJKA Pociąg Z KLOCKAMI 41cm (865876119) - Aukcje internetowe Allegro

lub coś takiego

DUŻA KOSTKA KREATYWNOŚCI-SZEŚCIAN!! EICHHORN!! (862157711) - Aukcje internetowe Allegro

Już dość mam na jakiś czas hałaśliwych zabawek przy ktorych dziecko nacisnie parę razy i się znudzi, które nie stanowią dla niego żadnego wyzwania.

Melody - ja też na te magnetyczne z Geomag patrzyłam :tak:
Ogólnie też myślę nad jakimiś klockami - w sumie Ola sporo zabawek ma po kuzynach, ja jej raz na jakiś czas coś dokupię ;-) Ta kostka też jest fajna :tak:Tylko moje dziecię jakoś średnio takimi większymi rzeczami się interesuje, jak była młodsza miała sporo takich zabaweczek gdzie było mnóstwo pierdół w jednym i jakoś nie bardzo ją to interesowało, tak jakby nie potrafi się skupić dłużej na jednej zabawce, woli coś małego, ostatnio kupiłam jej takie coś:
Fisher-Price**Okrągłe Kubeczki**K7166 (856356602) - Aukcje internetowe Allegro
i super się sprawdza, Ola sobie układa te kubeczki, przekłada, nakłada, próbuje kule zrobić, tą małą kuleczkę z dzwoneczkiem goni po całym mieszkaniu :-)
Huśtawka też super sprawa, ale my mamy taką zwykłą, sznurkową która się mocuje na rur ce do podciagania w drzwiach ;-) I taka nam wystarcza :tak:
I Ola ostatnio polubiła książeczki, moja mama kupiła jej kilka takich mniejszych, grybszych, tekturowych, Ola nie może ich potargać, za to uwielbia wertować kartki, patrzy w obrazki i coś tam sobie gada do nich - jakby opowiadała, co widzi ;-) A książeczki są takie, że jest jakiś rysunek i jedno śłowo - np z owocami, warzywami, zabawkami itp

reklama
Ja kupiłam dzisiaj Domisiowi na roczek konika na biegunach, bo moje dzieciątko jak widzi konia czy to w książeczkach czy w telewizji to aż piszczy z zachwytu. Konik (kucyk mały) rży, rusza pyszczkiem i macha ogonkiem. Na razie jest w samochodzie i czeka aż tata wróci z pracy, bo chce zobaczyć reakcję małego:elvis::-):-):happy2:

Do góry