reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Tylko moje dziecię jakoś średnio takimi większymi rzeczami się interesuje, jak była młodsza miała sporo takich zabaweczek gdzie było mnóstwo pierdół w jednym i jakoś nie bardzo ją to interesowało, tak jakby nie potrafi się skupić dłużej na jednej zabawce, woli coś małego, ostatnio kupiłam jej takie coś:
Fisher-Price**Okrągłe Kubeczki**K7166 (856356602) - Aukcje internetowe Allegro
i super się sprawdza,

ooo fajna ta wieża, wiele możliwości daje a moja Olka też ostatnio nic tylko by otwierała zamykała pudełka różniste, piramidkę też swoją lubi ale juz ją opanowała mniej więcej.:tak:

reklama
My myślimy nad trochę innym prezentem na roczek Chcemy zafundować Kubie sesję zdjęciową Będzie świetna pamiątka A rodzina ma się zrzucić na fotelik i rowerek bo ilość zabawek tak nam się drastycznie zwiększyła po świętach że kolejny wysyp nas zapcha:dry:

my poki co rowerek odpuszczamy bo i tak bedzie tylko miejsce zabierac..ppoczekamy az naprawde bedzie mozna z niego korzystać
myslę o rowerku takim który ma zabezpieczenia wokół pasa dziecka i podstawki na nogi i mozna nim kierowac patykiem niestety nie mam tkiego po młodej bo mielismy pozyczony
taki model naprawde sie sprawdza mozna go potem rozebrac na normalny rowerek polecam
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.urwis.pl/sklep/zdjecia/5933/2.jpg

My myślimy nad trochę innym prezentem na roczek Chcemy zafundować Kubie sesję zdjęciową Będzie świetna pamiątka A rodzina ma się zrzucić na fotelik i rowerek bo ilość zabawek tak nam się drastycznie zwiększyła po świętach że kolejny wysyp nas zapcha:dry:

Zdjęcia super pamiątka. Ja sama robie sesje Olce :-) Co pare dni łapie aparat i przyłapuję ją w różnej pozie z różnymi minkami. Lubię mieć zdjęcia na papierze w albumie. Już zaczęliśmy trzeci :-) Teraz dziadkom na Gwiazdkę porobiliśmy albumy z fotkami wnusi od jej pierwszych dni życia do dziś. Zastanawiałam sie nad sesją profesjonalną u fotografa ale jak robiliśmy Olce "widoczek na twarz" do paszportu i wizy to nie była do końca sobą. Fakt była wtedy młodsza i kazali jej siedzieć na taborecie z poważną miną a taka sesja prywatna to coś zupełnie innego :tak: Fantastyczna sprawa !

Taka sesja to fajna sprawa, może Oli by się takie coś przydało, może profesjonalny fotograf potrafiłby uchwycić moje dziecię - bo zrobić jej fajne zdjęcie to nie lada wyczyn! Nawet nie mogę z jej fotek wybrać coś fajnego, żeby do ramki wstawić :-(

Co do prezentu zabawkowego zastanawiam się też nad czymś takim:
Wesoly pchacz licencja Disney Puchatek.my Baby PRO (857806846) - Aukcje internetowe Allegro
mamy pchacza typowego ale Ola nie potrafiła go prawidłowo wykorzystać, a teraz już chodzi i pchaczem się w ogóle nie interesuje :sorry2: a może taki bardziej by jej przypadł do gustu :confused::sorry2: mogłaby sobie go popychać, ciągnąć ...
Klocki magnetyczne z Geomag chrzestny kupił już Oli :tak: Chrzestna jakiś ciuszek chyba kupi, bo pytała się mnie o rozmiar jaki Ola teraz nosi ;-)Rodzice to pewnie jakieś pieniążki dadzą, to będzie można na wiosnę rowerek kupić - bardzo podobają mi się te co Kasia i Kuleczka kupiły :tak: Jakoś wole takie proste, bez żadnych "dodatków" :tak:

no i ja teraz tez nie wiem co kupic bo okazalo sie ze chrzestny do nocnika dokupil szczeniaczka:sorry2:
musze sie za czyms rozgladnac na allegro. z rowerkiem na razie sie wstrzymuje...

mamjakty ten pchacz fajny:-)

Mamjakty owszem fajne sa ale poki co niestety musza poczekac dosc długo az dziecko bedzie mogło korzystac... a z takim jak ja pisałam juz wiosna bez problemu z maluchem na spacer mozna isć

co do zdjec to nawet nie pisze ile albumów mam z Julka a teraz z młodym nawet jeszcze nie powkładałam ostaniego rzutu..
sesje zdjeciowa mamy juz zamówiona u fajnej dziewczyny z Katowic (na Młyńskiej- info dla Kasi J82)

No właśnie mam nadzieje że go profesjonalista lepiej złapie bo ja mam 80% zdjęć rozmazanych:-( Nie nadają się do wywołania

Przeglądnęłam szafę i jednak nie bardzo miałabym co wybrać na roczek Filipa...to w H&M skusiłam się na spodnie kamizelkę i koszulę z muszką...
o takie
h&m.jpg

pewnie kamizelki nie wykorzystamy..ale później sprzedam cały zestaw na allegro bez problemu ;-)

I zamówiłam opłatek na torcik...zdecydowałam sie na taki ze zdjęciem Filipa...musze powiedzieć ze rewelacyjne wykonanie i bardzo szybka dostawa :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry