reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Perla- fajny szlafroczek ! ja dostałam jakiś ale jakoś u nas bardziej sie sprawdza duży ręcznik kąpielowy a potem szybko w piżamkę
Mamjakty- ja Ci nie doradzę, Madzia nas ostrzegała przed kupnem bucików na allegro. Sama osobiście kupiłam trzewiki Bartka nr 19 , wkładka 12,5 cm i czekam na nie. Troche zaryzykowałam bo używane ale kobitka twierdzi że dziecko jeszcze nie chodziło, miało dużo bucików a te były założone tylko z 5 razy do wózka. Potem żałowałam bo ktoś inny je miał tylko tańsze i w ładniejszych kolorach, też tylko do wózka
BARTEK WIOSNA TRZEWIKI SKÓRZANE DLA NIUNI ROZ.19 (942622601) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Dziewczyny, w BIEDRONCE dostałam dresik z welurku (bluza z kapturkiem na zamek + spodnie). Kupiłam dla Leny fioletowy roz. 18 m-cy. Jest jesze troche przy duży ale są sciągacze na końcach rękawów i nogawek. Są też szare i ładna butelkowa zieleń dla chłopców - cena 29,90 - a naprawdę faje wygląda. Może ktoś będzie zainteresowany - bo pewnie są dostępne we wszystkich biedronkach.

Izkab, buciki mi się bardzo podobają ;-). Też musze o czym pomyśleć na wiosnę. Ale tutaj wiem że wydam dużo wiecej niż tak okazja jak ten dresik ;-)

Ja również dostałam dresik z biedronki 86 rozmiar jest super!! Wygląda jak firmowy!! Na moją też jeszcze duży ale na wiosne lato w sam raz!!
W H&M wczoraj kupiliśmy jej kurteczkę, jest teraz promocja i kurtki minus 20 zł więc warto było.
Do tego jeansy z Hello Kitty i już letni kapelusik również z kitty - moja je uwielbia!!
Madziu dziękuję za polecenie Fashion House bo kupiliśmy jej butki z Nike za całe 60 zł:)

My też dziś byłyśmy w Biedronce. Ola wybrała sobie ten fioletowy dresik.:-) To było do przewidzenia bo do tego koloru ma słabość. Ja lubię dresiki Ladybird. Ładne i dobra jakość.
Mamjakty- i co postanowiłaś z tymi butkami ? jak masz możliwość oddać to może faktycznie odeślij. Przyjechały te moje i jestem zadowolona.

Ja dresiku nie kupiłam, bo mam akurat na najbliższe miesiące 2, bo Mat dostał na roczek też większe, a dla Natalki te dresy były za małe - a fakt, ładne bardzo były:tak:.

A ciuszki lubię najbardziej dla Mata kupować w C&A - mam taką osobę na allegro i od niej biorę, moim zdaniem bomba :tak::-D

reklama
A, mi się przypomniało. Jakby któraś z Was kupowała na allegro buty Nike, albo adidasy firmowe jakieś fajne, podacie linka :-), bo poszukuję, ale jakoś szczęścia nie mam :no::szok::-(

I jeszcze pytanko - Mat ma stópkę długą na ok. 14cm (już podaję taką jakby długość zawyżoną, że od razu w but nóżka wchodzi), no i kupiłam mu na wiosnę buty i ma nr 22, a w tej rozmiarówce firmowych butów sportowych wychodzi, że ma nr 24 lub 25 :szok::baffled::confused: Jak to jest?? Kupowałyście takie buty, macie o tym pojęcie, bo ja zielona jestem w te klocki... :baffled::sorry2:

Do góry