reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

czekam już ina niuńkę i wszystko prawie zapietę na ost. guzik:-):-):-)

ADDDAAA zakupiłaś wózeczek? bo pamietam że miałaś jakiś na oku:-):-)
kupilam :-) tako jumper, a wczesniej myslalam o coneco toledo,i jestem zadowolona:)
na zdjeciu jest bardzo ciemny ale w rzeczywistosci jest jasniejszy

Załączniki

• jx13.jpg
    jx13.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Fajne te wózeczki są i bardzo mi się podobają wizualnie :tak::tak: ale jak dla mnie stanowczo za mała gondolka jest. :-( Koleżanka urodziła 2 miesiące temu i Mały wcale nie ma już tak dużo miejsca. :-(
Ale kurcze idealnych wózków nie ma i pewnie nie będzie:-D:-D

Fajne te wózeczki są i bardzo mi się podobają wizualnie :tak::tak: ale jak dla mnie stanowczo za mała gondolka jest. :-( Koleżanka urodziła 2 miesiące temu i Mały wcale nie ma już tak dużo miejsca. :-(
Ale kurcze idealnych wózków nie ma i pewnie nie będzie:-D:-D

Ja stwierdziłam że w gondolce bede chodziła od lipca do góra listopada jak pogoda pozwoli,a pózniej w styczniu to i tak wracam do pracy a z dzidziusiem raczej w sniegi nie bede wychodzic,a od marca spacerówka i już :)

pozdrawiam

ja wlasnie przez mala gondole nie kupilam coneco toledo, a ten ma nieco wiekszą, poza tym w tym sklepie gdzie kupywalam mimo ogromnej ilosci wozkow,wszystkie mialy takie gondole, dlatego kupilam ten 3w1 i jak maly wyrosnie to pojdzie do spacerówki, poza tym moja dzidzia jak to moj lekarz powiedzial kolosem nie bedzie,

mam pytanko
czy ktoras z was kupila nawilzacz powietrza avent? ja chce go kupic ale nie znam nikogo kto by go uzywal:baffled:

Mam :)

Kupiłam, i używam. I nawet mi się lepiej przy tym śpi...a mam problemy z nosem i zatokami.

Tylko ponoć trzeba uważać, żeby mieć czystą, świeżą wodę - jak kilka dni postoi nieużywana, to ponoć jakieś grzyby czy inne bakterie się rozpyla...

Mam :)

Kupiłam, i używam. I nawet mi się lepiej przy tym śpi...a mam problemy z nosem i zatokami.

Tylko ponoć trzeba uważać, żeby mieć czystą, świeżą wodę - jak kilka dni postoi nieużywana, to ponoć jakieś grzyby czy inne bakterie się rozpyla...

w takim razie chyba tez sie skusze, chcialam sie tylko upewnic czy rzeczywiscie dziala. czy naprawde jest super cichy w uzyciu? chce go uzywac w pokoju corci bo tam jest strasznie goraco, powietrze ciezkie

w takim razie chyba tez sie skusze, chcialam sie tylko upewnic czy rzeczywiscie dziala. czy naprawde jest super cichy w uzyciu? chce go uzywac w pokoju corci bo tam jest strasznie goraco, powietrze ciezkie

Byłam zdziwiona, bo naprawdę jest super cichy. Wiadomo - jak to urządzenie - brzęczy, ale super cichutko :)

Mogę go z czystym sumieniem polecić!

U nas też gorąco, dlatego był to jeden z moich priorytetowych zakupów...

reklama
ja aktualnie wybieram pomiędzy nawilżaczem aventu a nawilżaczem firmy topcom
TOPCOM KIDZZ N.ULTRADŹW. Z JONIZATOREM 24M GW (672820209) - Aukcje internetowe Allegro
i chyba ten drugi ma lepsze parametry, ale sama już nie wiem co Wy o tym myślicie?

Nie jestem ekspertem w nawilżaczach, ale ten wyglądą na godnego uwagi - ze względu na swoje funkcje.
Chyba pojechałabym do sklepu i porównała głośność obydwu....bo funkjonalność jest -jak zerknęłam - podobna.

Do góry