reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Właśnie rozglądam się za rajstopkami z ABSem na kolanach. Strasznie drogie, ale wydaje mi się, że może pomóc maluchom w raczkowaniu na panelach i kafelkach :tak:
Myślicie, że same skarpetki też były by dobrym rozwiązaniem? mam sporo rajstopek na 80-86 po Tomaszku, i gdybym na te rajtki założyła tylko skarpetki z "dwustronnym" ABSem może by wystarczyło :confused:

Rewon
Sterntaler Skarpetki do raczkowania Miś z kwiatkiem - opinie o Sterntaler Skarpetki do raczkowania Miś z kwiatkiem
NOWOŚĆ Rajstopy WOLA dla dzieci raczkujących (891376104) - Aukcje internetowe Allegro

Właśnie rozglądam się za rajstopkami z ABSem na kolanach. Strasznie drogie, ale wydaje mi się, że może pomóc maluchom w raczkowaniu na panelach i kafelkach :tak:
Myślicie, że same skarpetki też były by dobrym rozwiązaniem? mam sporo rajstopek na 80-86 po Tomaszku, i gdybym na te rajtki założyła tylko skarpetki z "dwustronnym" ABSem może by wystarczyło :confused:

Rewon
Sterntaler Skarpetki do raczkowania Miś z kwiatkiem - opinie o Sterntaler Skarpetki do raczkowania Miś z kwiatkiem
NOWOŚĆ Rajstopy WOLA dla dzieci raczkujących (891376104) - Aukcje internetowe Allegro

wogóle rajuzki czy skarpety z abs nie sa tanie,ale mysle ze EWOtak bedzie dobrze po co niezbedna kase wydawac.no chyba ze ie masz co z hajsem robic,to inna sprawa:-);-).

justysiu nie chce wydawać bez sensu... bo po co... poszukam w mieście skarpetek i kupię jedną parę. Zobaczę czy się sprawdzają :tak: i dam wam znać :-)
Rajstopki są o tyle fajne, że kolanka też mają ABSy, co chyba bardziej ułatwia raczkowanie niż tylko na stópkach :dry:

A może poprostu zwykłe skarpetki z ABS'em (nie dwustronnym) założyć tył na przód - może też będzie OK... tego jeszcze nie sprawdzę, bo moje dziecię jeszcze nie raczkuje ;)

EWA - takie skarpetki u nas troszke daly, ale i tak mala dalej sie slizga jak sie nozkami odpycha. Cos daja, ale bez rewelacji... Tylko,ze u nas to Lena sciaga skarpety pryz probach raczkowania. Wiec my nie do konca jestesmy wiarygodne...:-D:-DNie mam pojecia jak sprawuja sie rajstopki..
najlepiej jej wzchodzi odpychanie sie na wykladzinie jak ma gole stopy... a najlepiej jak ma cale gole nogi.

U nas stanie wychodzi cudnie jak mały ma skarpetki z ABs. A co do próby raczkowania to podzielam opinie Stopi. Najlepiej jest na gołe nóżki... Wtedy daje takiego czadu, że nie idzie za nim nadążyć....
A ceny rajstopek to sorry, masakra jakaś... dobrze, ze my nie ubieramy Małego w takie cuda.

Czesc dziewczyny! Dzisiaj musze kupic (zamowic) krzeselko do karmienia. Mam straszny dylemat i zero doswiadczenia w tym wzgledzie... Pomozcie prosze!!!
Na allegro wyszperalam takie - co o nich myslicie? a moze polecacie jakies inne?
KRZESEŁKO BABY ACTIVE do KARMIENIA # Wys 13 zł (902864187) - Aukcje internetowe Allegro
Krzesełko do karmienia BABYONO baby ono 2009 r. ! (895150934) - Aukcje internetowe Allegro
Krzesełko do karmienia BABYLOVE. Max wyposażenie (893303414) - Aukcje internetowe Allegro

Osobiscie polecam krzeslo z IKEA. Jestem z niego BARDZO zadowolona:tak: Łatwo sie czysci i jest stosunkowo nieduże.
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | ANTILOP | Krzesło wysokie z tacką

reklama
Do góry